פורסם 2008 בינואר 1617 שנים שלום חברהלפני יומיים היה לי restart פתאומי בלי bsod ובלי שום קול מהמחשב.עלה כרגיל והכל עבד עד היום.אחרי שהוא הפעיל מחדש גם היום התחלתי חיפושים באינטרנט ולאחר חצי שעה עוד פעם restart.המחשב עלה ובמסך הlogon של הוינדוס עוד פעם restart.עכשיו אחרי קצת מנוחה למחשב הוא כן פועל כבר איזה רבע שעה.אני די בטוח שהספק כוח אשם בבעיה אבל האם יכול להיות משהו אחר שיבצע restart בלי שום bsod ולא הודעה ב event viewer?הספק כוח שלי הוא enermax noisetaker 420w כבר עובד כשנה וחצי.לא שיניתי במחשב שום דבר לאחרונה.הערה: לקחתי מחשב אחר בבית (שעובד) וחיברתי אליו את הספק שלי וכשהפעלתי את המחשב שומעים את המאווררים אין תמונה ויש צפצופים ( כל צפצוף באורך של 2-3 שניות ובמרווח דומה). לאחר מכן החזרתי לספק כוח המקורי של אותו מחשב והוא עובד כרגיל.הערה 2: עשיתי אתמול בדיקת זיכרון עם memtest בגירסה שעולה לפני מערכת ההפעלה וזה כיסה את הזיכרון פעמיים ולא היו שום תקלות.תודה לעוזרים
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים יכול להיות שאתה לא מספיק לראות את המסך הכחוליש בסטיקי הסבר איך לבטל את הריסט האוטומטי של הוינדוס ולהציג את המסך הכחולבנוסף תראה אם נוצרים קבצי MINIDUMP בתיקיה של הוינדוסהבדיקה עם הספק במחשב השני לא בהכרח אומרת שהוא לא תקין כמו שאולי הוא פשוט לא מספיק למערכת השניה.הרבה עטצר הגיוני לחבר את הספק של המחשב השני למחשב הנוכחי שלך ולבדוק אם הבעיות ממשיכות...
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר זהו שאין מסך כחול כי אחרת הוינדוס היה כותב בlog בevent viewer.מבחינת המחשב השני הוא דורש הרבה פחות ואני לא חושב שהספק שלו יחזיק את המחשב שלי כמו שצריך.
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים תחבר כרטיס מסך חלש יותר ממה שיש לךתנתק את כל הסידירומים ואת ההרדיסקים חוץ מזה שיש עליו מערכת הפעלהתשאיר סטיק זיכרון אחדאם יש לך אוברקלוקינג כמובן שתוריד אותוככה תבדוק אם הספק לא עומד בעומס או שהוא סתם לא תקין.
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים מחבר טוב אחרי בדיקות נוספות עם המחשב:המחשב יכול לקרוס אחרי שעה אבל גם הצליח להחזיק לי כ-30 שעות ברצף לפני שקרס. האם אני יכול לשלול בוודאות את הספק כוח כגורם לבעיה?(+ בדקתי בeverest מתחים והכל נראה תקין)ניסיתי לעבוד עם סטיקים שונים של זיכרון - קורס.החלפתי את ההארדדיסק של הוינדוס לאחר והתקנתי התקנה נקייה של וינדוס - קורס.אני מתכוון גם להוציא את הכרטיס מסך (ולעבוד עם המובנה) כדי לבדוק אבל לא נראה לי שזאת הבעיה כי המחשב קורס גם סתם בשולחן העבודה.האם אני יכול לומר שהבעיה בלוח אם? (מהסתכלות עליו אני לא רואה שום חלק פגום)הערה: לא עשיתי אוברקלוק.
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מחבר עליתי על משהו רציני:הוצאתי את הכרטיס שמחובר לPCIE ונתתי למחשב לעבוד (עם הכרטיס המובנה) בלילה ואין בעיה.החלטתי להסתכל על הכרטיס מסך וראיתי כתמים צהובים.מצורפת תמונה.עריכה: המחשב קרס עכשיו עוד פעם.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים המחשב קרס שוב פעם כשהכרטיס PCIE מחובר או בלעדיו?אם הבעיות הם בלעדיו אז כמובן שהפתרון הכי טוב יהיה להחזיר אותו לחנות שממנה קנית אותו ושיבדקו אותו בתנאי מעבדה
פורסם 2008 בינואר 2117 שנים מחבר המערכת קרסה כאשר הכרטיס היה בחוץ.הכתמים לא נראים לך כסימן לפגם בכרטיס?נכון לעכשיו החלפתי ספק כוח לאחד אחר ככה שאוכל לדעת בוודאות אם הבעיה בלוח אם או בספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.