עבור לתוכן

המלצה למסך LCD 19' לעבודה כללית, 1000 K

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל המלצה למסך 19' LCD לעבודות כלליות במחשב (אינטרנט,מוסיקה, קצת סרטים וכו).

מחפש מסך איכותי ובעיקר עמיד, מחברה בעלת שם ולא משהו לא מוכר.

לא מעניין אותי כל מיני פיצרים של Pivot וכאלו.

תקציב: 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בלא יותר מ-100 ש"ח.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

המסך הוא לא בשביל משחקים או משהו בסגנון, אלא צורת העבודה הכי פשוטה שציינתי למעלה..

לכן התקציב הנוכחי אני מספיק? האם Samsung ו-LG אינן חברות בעלות שם מספק למסך לסוג עבודה שכזאת?

אכפת לי שהמסך יחזיק, לא יתקלקל פתאום, ללא פיקסלים שרופים או חלקים לא אחידים בצבע\בהירות של המסך, גם לאורך זמן.

תודה שוב

פורסם

המסך הוא לא בשביל משחקים או משהו בסגנון, אלא צורת העבודה הכי פשוטה שציינתי למעלה..

דווקא למשחקים איכות המסך פחות חשובה, כל מה שחשוב זה שיראה תמונה ולא יציג יותר מידי מריחות, וזה בערך כל מסך מודרני עושה. לשימושים ה"יותר פשוטים" כמו שאתה קורא להם, עדיף מסך יותר איכותי.

לכן התקציב הנוכחי אני מספיק?

אני לא הייתי קונה שום מסך בפחות מ-1500, אבל זה מה יש.

האם Samsung ו-LG אינן חברות בעלות שם מספק למסך לסוג עבודה שכזאת?

מדובר ביצרניות המסכים, בין הגדולות בעולם, ודי אמינות.

אכפת לי שהמסך יחזיק, לא יתקלקל פתאום

בגלל זה כדאי לקחת LG או SAMSUNG (אולי BENQ). גם אם המסך הספציפי לא משהו, לפחות יש סבירות נמוכה יותר שהחלקים יישרפו פתאום, כי בקרת האיכות של היצרנים הגדולים רצינית יותר מאשר של חברות מדבקה שונות ומשונות.

ללא פיקסלים שרופים או חלקים לא אחידים בצבע\בהירות של המסך, גם לאורך זמן.

את זה אף אחד לא יכול להבטיח לך, גם על מסך שעולה 8000 ש"ח. מה שכן, בדרך-כלל אם אין בעיות של פיקסלים שרופים או זליגת אור על ההתחלה, הן גם לא תופענה בהמשך.

לגבי "אחידות בצבע", אין מה לעשות - בתקציב שלך כל מסך שתקנה יהיה בעל פאנל TN, אשר מציג צבעים שונים בזוויות צפיה שונות.

פורסם

המסך הכי נורמאלי שאני יכול לחשוב עליו במחיר הזה הוא זה:

http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=815

לא משנה גיליתי שהוא רק ניתן לחבר רק על ידי VGA.

אם אין לך חיבור DVI אז האפשרות עדיין פתוחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים