עבור לתוכן

Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Featured Replies

פורסם

איך הכרטיס מסך הזה מריץ משחקים כמו קאוונטר סטרייק ג'י טי איי ניד פור ספיד דריפט סיטי וכד' כל המשחקים הפשוטים יותר לא כמו גוסט ריקון 2 ומשחקים כבדים

ואיזה כרטיס מסך מינימלי צריך שיהיה במחשב נייד בשביל להריץ אותם?

פורסם

כרטיסי מסך של ניידים ככלל ובמיוחד הכרטיסים של אינטל, הם חלשים מאד ולא תמיד תומכים בכלל במשחקים. חלק מהמשחקים אולי יעלו, אבל אין התחייבות. אבל החזקים יותר הם 8600 ואילך לניידים.

פורסם

למשחקים שציינת הכרטיס הנ"ל לא סוחב . לא מספיק להרצה מינימלית ומכובדת של המשחק בהגדרות סבירות.

הכרטיס מסך הזה מצויין ליישומי שולחן עבודה - אופיס, דפדפנים , ועבודה טכנית, לא משחקים.

אני כותב את זה מניסיון , - יש לי כרטיס כזה בלפטופ שלי - על 3 גיגה זיכרון, דיסק 7200, ומעבד L7700' - המערכת רצה מהר מאוד (ויסטה)

אבל מה שמוריד את הניקוד חזק למטה - זה הכרטיס, ומכיוון שהמחשב לא מיועד למשחקים רציניים, יותר לעבודה, זה לא משנה - הזמן שהתוכנות השונות עולות

או הזמן סוללה, יותר חשובים לי.

אם אתה שואל על הכרטיס כי אתה עומד לקנות לוח אם עם כזה מובנה - אז זה כרטיס מצויין בתור גיבוי מובנה על הלוח, או לחיבור משני למסך - מקרין סרטים מצויין גם DVD,

אם זה מגיע על לפטופ - אז קרא את מה שכתבתי ממקודם.

טל.

פורסם

המשחקים שציינתה יעבדו, ה3100 הוא בערך כמו איזה 6200\7100 שמריצים את המשחקים האלו איכשהו (גם סדרה 5 מריצה אותם...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים