פורסם 2008 בינואר 1517 שנים היי שוב,אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי.על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב.אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי?ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק?תודות.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אתה יכול להוסיף עוד התקן על אחד מהכבלים (סה"כ 2 התקנים על אותו כבל), אבל שים לב לג'ימפור.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים בכל חיבור IDE יש אפשרות לחבר 2 התקנים יש לך שני IDE אז אתה יכול לחבר 4 כוננים תבדוק אם יש לך על הכבל חיבור נוסף אם לא אז תחליף לכבל של שני התקנים
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים וגם אם אתה במצב שבו יש 4 התקנים על 2 החיבורים (כלומר הכל תפוס)אפשר לקנות כרטיס הרחבה PCI עם יציאות IDE עליו, ולחבר ללוח.השאלה היא למה התקן IDE מלכתחילה? הלוח שלך ישן ולא תומך ב SATA?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר מעולה, תודה רבה.יש לי שם עוד חיבור (גשר) על הכבל.ברגע שאני עושה את זה - אני צריך להגדיר Master ו- Slave?בכלל - איך העסק מתקדם משם?[br]פורסם בתאריך: 15.01.2008 בשעה 21:26:38וגם אם אתה במצב שבו יש 4 התקנים על 2 החיבורים (כלומר הכל תפוס)אפשר לקנות כרטיס הרחבה PCI עם יציאות IDE עליו, ולחבר ללוח.השאלה היא למה התקן IDE מלכתחילה? הלוח שלך ישן ולא תומך ב SATA?כן, מסתבר שהוא ישן, למרות שהוא לא כזה ישן. לא ירדתי לפרטים אז - אני משלם היום. לא רק בזה. סיפור עצוב.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים כן. אבל, עדיף לג'אמפר את שניהם כ-CS.Cable Selectעריכה: שים לב שלכבל IDE שלך יהיו 80 גידים, ולא 40.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים לפי מה שכתוב על הכוננים, את הכונן הקיים אתה מכוון לMASTER ומחבר אותו לקצה הכבל.את החדש אתה מכוון ("מג'מפר") ל-SLAVE ומחבר אותו לאמצע הכבל.באמת רצוי שהכבל יהיה של 80 גידים.
פורסם 2008 בינואר 2717 שנים אפשר להגדיל ראש ולקנות בקר SATA ואז לקדם טכנולוגית קצת את המחשב למיקרה שתירצה להוסיף עוד דיסקים קשיחים.זו לא בעיה.במידה ותוסיף כרטיס PCI תעדיף לקחת אותו עם חיבורי SATA עדכניים ולא ה IDE הישנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.