פורסם 2008 בינואר 1517 שנים שלום, (חדש פה...)היום (עכשיו) פתחתי את המחשב שלי ועוד לפני שנטען הXP יש לי הודעה:boot and select proper boot deviceinseret boot media in selected boot device and press a keyמה זה אומר? (ניסיתי לפרש אבל גם אחרי זה לא הצלחתי להבין)ומה עושים??*כשאני לוחץ על מקש כלשהו במקלדת משתכפלת ההודעה...
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר ^^^1. מה זה BOOT י??2. על איזה כפתור נכנסים ביוס?3. איך אני יודע בעצם מה "הסדר נכון"?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים 1. BOOT משמע הסדר שבו הביוס יפנה לרכיבי בכדי לחפש מה להפעיל (ניסוח עילג), הBOOT צריך להיות אופציה בביוס שכתוב בה FLOOPY, HD,CDROMאולי במילים יותר פשוטות, זה הסדר שבו יחפשו מערכת הפעלה להפעיל, 2. כשאתה מפעיל את המחשב (בכמה שניות הראשונות) כתוב, או תנסה F8,DEL,INSERT3. הסדר הנכון צריך לכלול HD או משהו בסגנון דיסק קשיח, לא סגור על המנוח וגם הוא משתנה מביוס לביוסבהצלחה
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים קודם כל תערוך את הכותרת שלך שתהיה יותר אינפורמטיבית לגבי הבעיה שנית הבעיה יכולה להיגרם משני דברים1) שהסדר עליה לא נכון ,למשל הFLOPPY אחר CDROM אחר כך הארד דיסקואז אתה משנה את זה כך שההארדיסק יהיה ראשון , אז אם הלכת לאיבוד בביוס : http://www.hiren.info/pages/bios-boot-cdromהנה כמה סוגי ביוס , תבחר את מה שיש לך ותגדיר כמו בתמונה2) יכול להיות שהסדר העליה נכון וההארד דיסק הוא ראשון , אבל ההארד דיסק לא מזוהה בביוס ופה יש כמה סיבותא. הכבל חשמל לא מחוברב. הכבל נתונים כלומר IDE / SATA
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים נסה לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטרייה שעל הלוח M. (כמובן קשה המחשב מכובה) חכה כמה דקות ואז תחזיר.בהצלחה
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים נסה לאפס את הביוס ע"י הוצאת הבטרייה שעל הלוח M. (כמובן קשה המחשב מכובה) חכה כמה דקות ואז תחזיר.בהצלחהאני חושד לכיוון שהוא פשוט הרס תמערכת הפעלה :-X :-\לפעמים זה קורה מקריסת הוינדוס !
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים מחבר עשיתי את כל מה שאמרתם ועדיין לא השתנה כלום-הודעה נשארה!!יש עוד משו לעשות? (חוץ מלקרוא לטכנאי שיראה מה הולך פה)
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים אם וודאת שההרדיסק בתעדוף תקין בביוס ועדיין הבעיה מופיעה, תכניס את דיסק ההתקנה של הוינדוס ותכנס ממנו לריקוברי קונסול (באחד השלבים הראשונים הוא יאפשר לך ללחוץ R),שם תוודא שמחיצת מערכת ההפעלה תקינה וניתן לקרוא את כל הנתונים שעליה,תריץ chkdsk /r סתם בשביל להיות בטוח שאין כשלים בדיסק עצמוולעניין, תעשה fixboot ו- fixmbr בשביל לתקן את "ניתוב" העליה של מערכת ההפעלה שיושב בהרדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.