עבור לתוכן

רכישה קבוצתית של Dell 2407,2007 FP/WFP תוך שבוע

Featured Replies

פורסם

לפי מה שאתה אומר המיסים הם הרבה יותר מ 50 %. בעצם המס על טלווזיות הוא 32.8%

נראה לי שכאן בארץ אנשים פשוט אוהבים להרויח והרבה.

תחשבו שבטח היבואן קונה את המסך מאוד בזול בטח משהו בסביבות 1500 ש"ח. תוסיפו מכס, ותחשבו כמה הם מרוויחים.

• תגובות 101
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
בעצם המס על טלווזיות הוא 32.8%

האם ידוע בוודאות ש-2407WFP ממוסה בתור טלוויזיה, או שזו ספוקלציה? אם אני לא טועה, באשכול על 2408WFP מישהו כתב שלכאורה רק מסך עם טיונר מובנה יסווג בתור טלוויזיה, ומסכים אלה לא כוללים טיונר.

פורסם

ספקולציה

פורסם

מסכים עם hed

לדעתי זו ספקולציה ותו לא

למיטב ידיעתי יש צורך בטיונר כדי שזה ייחשב כטלויזיה, מצד שני יש מסכי LCD

או פלזמה ללא טיונר גדולים שמחברים להם ממיר, ואני מאמין שהם כן נחשבים כטלויזיות.

ככה שיכול להיות שחיבורי וידיאו ויציאות מסויימות גם כן פקטור בעניין.

בכל מקרה זה עדיין משתלם להזמין מחו"ל אם לא ממש אכפת לכם

מאחריות יצרן או פיקסל שרוף .

מחישובים שלי וה $ של היום ניתן להשיג 2407 (לא HC) ב 2500 עד הבית (בהנחה שיש רק מע"מ כמכס)

פורסם

צוטט מסיכום הביקורת "24 אינץ' של אושר":

גם מסך ה-FP241W של BenQ מציג ביצועים טובים אך מכיוון שהוא כולל כניסת HDMI, הוא מסווג כטלוויזיה (למרות שאינו מכיל טיונר)
פורסם

מכיוון שהוא כולל כניסת HDMI, הוא מסווג כטלוויזיה (למרות שאינו מכיל טיונר)

HDMI הוא בסך הכל DVI בתוספת סאונד דיגיטלי... ככה שהעיניין נראה מוזר.

אם מישהו מעוניין, מצאתי מישהו שמוכר 2407WFP מחודש ב-515 דולר (כ-1900 שקל) כולל משלוח לארץ.

http://cgi.ebay.com/Dell-UltraSharp-2407WFP-Black-24-LCD-Monitor_W0QQitemZ290202363206QQihZ019QQcategoryZ86706QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

כדי להוריד מהמכס או אפילו לבטל אותו לחלוטין, תבקשו מהמוכר ככה:

להוציא את המסך מהקופסא המקורית ולשם בקופסא סטנדרטית של דואר (רצוי גם לוותר על כל הכבלים הלא נחוצים ליתר בטחון)

לרשום על האריזה ובקבלה שמדובר במסך מקולקל שמיועד לחלקים, ושהערך שלהם עד 50 דולר.

פורסם

יפה יפה

רעיון מעולה :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אבל המסך בא עם הגנה באריזתו המקורית.כאשר אתה שולח אותו בקרטון דואר רגיל ללא הקלקר המקורי שלו אתה אכן עלול לקבל חלקי חילוף....

פורסם

למיטב זכרוני, תקנון המכס שונה לפני מספר חודשים כך שכל מסך בגודל 24" ומעלה (ללא קשר לכניסות וידאו או טיונר) חייב במס קנייה של 15% בנוסף למע"מ.

פורסם

זה מסביר את פער המחירים בין 22 ל 24??

כי 2 אינטש לא ממש מזיז ליצרן.יש הבדל משמעותי בין 2140 ל 3500.....

פורסם

לא רק.

ה-22 אינצ' נחותים משמעותית מה-2407. לא קשור רק למס הקנייה.

פורסם

שיגיע ב....

פורסם

דיברתי עכשיו עם פנדה, סקאי פי סי, ונועה יהיה להם את המסך כנראה רק לקראת סוף החודש הבא.

פורסם

אוו גמכן הנועה האלו

השבוע אמרו לי עוד שבועיים

פורסם

nextop פירסמו מחיר 2100 בזאפ אבל הם לא עובדים היום. לפי מה שיעקוב אומר, המחיר עוד צפוי לרדת (הגיוני עם שער $ הנוכחי)

פורסם

nextop פירסמו מחיר 2100 בזאפ אבל הם לא עובדים היום. לפי מה שיעקוב אומר, המחיר עוד צפוי לרדת (הגיוני עם שער $ הנוכחי)

רק שרשום שם באדום בולט-"אין מכירה ללקוחות פרטיים"...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים