פורסם 2009 במרץ 716 שנים למה צ'יטר? דברים כאלה קרו לי דיי הרבה כששיחקתי אצל חבר... בCOD4 זה כבר הרגל לשים DOUBLE HEDSHOT עם ירייה אחת בלי זום...אחרי שמשחקים הרבה עם סנייפר מתרגלים לנקודה בה הכדור יפגע ואז לא צריך את הכוונת שלו...
פורסם 2009 במרץ 716 שנים למה נראה לכם שהוא צ'יטר, וגם אין שם שום רמאויות שהוא עושה... הוא פשוט שחקן טוב..
פורסם 2009 במרץ 716 שנים רק בגלל אנשים שחושבים ככה יש מלא צ'יטרים שלא מקבלים באן..תגידו ראיתם איך הוא מסתובב כשאנשים מאחוריו ודופק להם יריה לראש עם AWP בלי לכוון? והכל בסיבוב שמי יודע מאיפה, יש הרבה מקרים שהוא אפילו לא יורה בכיוון ועדיין פוגע..בכל מקרה זה לא מעניין אם הוא צ'יטר או לא, הסרטון הוא יפה בעצמו.
פורסם 2009 במרץ 816 שנים חלפינו המקרים שאתה מתאר הם לא יותר מפוקסים, הבחור כניראה חסר חיים שמתוך 24 שעות ביממה מבלה 20 שעות ליד המחשב. בפרק זמן כזה יכולים לקרות הרבה מאוד פוקסים...
פורסם 2009 במרץ 816 שנים רק בגלל אנשים שחושבים ככה יש מלא צ'יטרים שלא מקבלים באן.. תגידו ראיתם איך הוא מסתובב כשאנשים מאחוריו ודופק להם יריה לראש עם AWP בלי לכוון? והכל בסיבוב שמי יודע מאיפה, יש הרבה מקרים שהוא אפילו לא יורה בכיוון ועדיין פוגע.. בכל מקרה זה לא מעניין אם הוא צ'יטר או לא, הסרטון הוא יפה בעצמו. אני דווקא מאמין שהוא לא צ'יטר גם לי היו הרבה מאוד פוקסים, זה לא אומר שהוא כל הזמן משחק ככה הוא פשוט בחר לעלות את הרגעים הכי טובים שלו, גם אני הייתי יכול לצלם את כל הפעמים שיוצא לי לעשות סרטון של 3 Double Headshot בRound ותחשוב שאני צ'יטר/תותח. סביר להניח שבין הקטעים עשו לו הרבה humiliation
פורסם 2009 במרץ 816 שנים האם אוכל לקבל תוצאות של כ 80-100 FPS עם ג'יגה ראם 667 mhz אבל כרטיס מסך Geforce 440mx ?
פורסם 2009 במרץ 916 שנים בזמנו היה לי את הכרטיס הזה בגרסת 128 מגה עם PIII ושיחקתי על 20-40 FPS ועם 320 ראםלעומת זאת אצל חבר שלי, עם אותו כרטיס, פנטיום 4 וחצי גי'גה זיכרון הוא הוציא 80-90 FPS.עריכה: הרזולוציה הייתה של מסך 17"
פורסם 2009 במרץ 916 שנים מן הסתם source ולא 1.6 שרץ על כל מחשב כמו שצריך ואין יותר מידי מה לשנות בהגדרות גרפיקה
פורסם 2009 באפריל 116 שנים יש לי קונטר 1.6 מקורי שאני מנסה להפעיל על ווינדוס 7 . הבעיה היא כזו שרמת הגרפיקה נמצאת על SOFTWARE ולא על OPENgl והצבעים על 16 ביט . וכשאני מנסה לשנות מ- SOFTWARE ל- OPENGPL ..לא נותן לי את האפשרות . נסיתי לשנות ל-D3D .אבל המשחק זז עם דילאי ( יש לי כרטיס און בורד כזה של הלוח ) אז ככה שאי אפשר לשחק . והבעיה הנוספת שצצה לי כרגע היא כשאני מנסה להפעיל את המשחק הוא מראה לי מסך שחור . אני לא יודע מה נסגר איתו . יש למישהו רעיון ? תודה . למרות שהקפצתי את הדיון שוב , אני מצטער כי לפתוח נושא חדש זה סתם - בשביל זה נועד הדיון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.