פורסם 2008 בינואר 1517 שנים שלום, כשיצא אינטרנט אקספלורר 7 מייד הורדתי אותו... ולאחר תקופה שהוא התחיל לעשות לי בעיות ולהיות ממש כבד ותקוע מחקתי וחזרתי לIE6... ניסיתי לתת לאקספלורר 7 עוד הזדמנות והתקנתי לפני חודש אקספלורר 7 שוב... אבל יש עכשיו המון בעיות, בעיות בסקין שלו [פתאום המראה משתנה למראה ווינדוס 98], הדפדפן נתקע הרבה פעמים, ולפעמים תוקע גם את שאר המערכת כאשר הוא משאיר אחריו "שרידים" - תהליכים שלא נסגרו טוב...יש לכם אולי פיתרון חוץ מהחלפת דפדפן? ואם כבר החלפת דפדפן - ניסיתי לפני שבוע את הגירסא העברית החדשה ביותר של FIREFOX.. וברגע שנכנסתי לוואלה וראיתי טבלת תוצאות אחת שזה עיוות לגמרי ולא היה ניתן לקרוא, אמרתי לעצמי שהדבר האחרון שאני יעשה זה לעבור לפיירפוקס... אם אין ברירה, לאיזה דפדפן כדאי לי לעבור? FireFox או IE6 ?
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים בהחלט firefox.בשביל אתרים כמו וואלה, אתה צריך להוריד תוסף שנקרא IETab שנותן לך אפשרות להחליף את העמוד ל-IE כשאתה ב-firefox.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים פיירפוקס! (מומלץ גם להתקין לו Adblock Plus שחוסם פרסומות) תתבייש שאתה לא השתמשת בו עד עכשיו! גם אופרה דפדפן מצויין. אתרים שכתובים בצורה דפוקה ותומכים רק ב-IE לא שווים גלישה אליהם. אגב התופעה הזאת קיימת רק בישראל! בכל אתר מחו"ל לא תהיה לך שום בעייה.
פורסם 2008 בינואר 1517 שנים Firefox+Noscriptרק בגלל התוסף הזה עברתי לפיירפוקס - עברתי על עשרות וואריאציות שונות של דפדפניפ- NO-SCRIPT אין לאף אחד. רק איתו יש לך שליטה מלאה על ביצוע סקריפטים אשר ישנם באתרים . http://noscript.net/features#basics
פורסם 2008 בינואר 1617 שנים מחבר או ראיתי פה התלהבות גדולה מהפיירפוקס.. ככל הנראה אני יעבור אליו... תוכלו להמליץ לי על גירסא טובה ועל תוספות שימושיות במיוחד? [אני יודע שיש נושא דביק בקשר לזה]
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים תנסה את Opera אני אומר לך, זאת אופרה אחרת ! דפדפן מעוהל יש הרבה אפשרויות לקינפוג, הDIAL UP נחמד, שאתה פותח דפדפן חדש אתה יכול לבחור בין 9 אתרים שהוספת שאותם אתה רואה בPREVIEW כלומר את האתר בקטן ויכול להיכנס אליו.. וגם הוא די מהיר... אולי הוא יהיה לך כבד על המערכת אני לא יודע ממש כי לי יש מחשב יחסית חזק... אבל אם לא תנסה לא תדע :P :P :P
פורסם 2008 בינואר 1717 שנים תנסה את Opera אני אומר לך, זאת אופרה אחרת ! דפדפן מעוהל יש הרבה אפשרויות לקינפוג, הDIAL UP נחמד, שאתה פותח דפדפן חדש אתה יכול לבחור בין 9 אתרים שהוספת שאותם אתה רואה בPREVIEW כלומר את האתר בקטן ויכול להיכנס אליו.. וגם הוא די מהיר... אולי הוא יהיה לך כבד על המערכת אני לא יודע ממש כי לי יש מחשב יחסית חזק... אבל אם לא תנסה לא תדע :P :P :P להיפך, הרבה יותר מהיר מפיירפוקס והרבה יותר מהיר. והכי קרוב לתקן שיש מכולם. תהנה, אכן אופרה אחרת (תן לו זמן, ללמוד אותו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.