עבור לתוכן

צריך עזרה בפירוק הפאנל הקדמי בcenturion 532

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לנקות את הפילטרים שמאחורי הפאנל אבל לא מצליח לפרק את הפאנל עצמו. בחוברת הוראות רשום לשחרר את שני התופסנים בצד ימין של הפאנל, ואחרי זה "לשחרר את הפאנל מצד אחד ואחרי זה מהשני".

את התופסנים שיחררתי אבל אני לא יודע איך להמשיך משם, אני מנחש שצריך להפעיל כוח אבל מפחד שאני אשבור את הפנל, אחרי הכל הוא עשוי מפלסטיק והוא לא זז מהמקום שלו כל כך בקלות. למישהו יש את המארז הזה או ניסיון איתו ויכול לכוון אותי?

פורסם

יש 6 קליפסים שאתה צריך לשחרר בפאנל הקשמי...3 בצד שמאל 3 בצד ימין...והם מסודרים לפי הגובה...2 למטה ,2 באמצע ו2 למעלה...פשוט שחרר את כל ה6 והפאנל יצא בקלות...

עדיף להחזיק את 2 הליפסים התחתונים ולשחרר אותם ביחד (יותר קל) ואז את האמצעים גם ביחד כנל לגבי האחרונים...

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי, אבל למען הדורות הבאים אני אפרט: יש 4 תופסנים בסה"כ, עוד שניים בצד השני בדיוק מול אלה שנמצאים בצד ימין. הם נפתחים בדיוק כמו הימניים, רק שהגישה אליהם מוגבלת. אני מניח שאם זה היה פשוט לפרק את הצד השמאלי של המארז, אז זאת הייתה הדרך לעשות את זה, אבל לא מצאתי שום דבר בחוברת הוראות על זה אז אני מניח שזו פרוצדורה לא פשוטה. אני הצלחתי להסתדר בלי זה.

מהתחלה ועד הסוף:

-פירקתי את הצד הימני של המארז.

-שיחררתי את התופסנים של הפנל הקדמי (יש שניים כאלה, שחורים וגדולים).

-בעדינות הפרדתי בין הפאנל למארז עד כמה שיכולתי, שזה לא הרבה אבל מספיק בשביל השלב הבא.

-דרך הפתח הכנסתי מברג שטוח ארוך, ולחצתי על התופסנים בצד השני. קשה לראות אותם אבל הם נמצאים בדיוק מול התופסנים הימניים. לחיצה קלה עליהם משחררת אותם.

-וזהו, הפאנל מפורק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים