פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחשב 4G זיכרוןמעבד Q6600דיסק קישח 500GBלוח P35 של אסוסאיזה מערכת עדיפהאני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים אני שבוע הבא קונה (*מגיע) מחשב כמעט כמו שלך(ההבדל העיקר פה הוא שלי יש 250GB ולא 500MB י)אחרי שהתעמקתי בעיניין המסקנה שלי בשבילך:למשחקים עדיף את הXP32 מאשר ה64 , יתן יותר FPS במשחקים....אבל עדיף לך ויסטה 64BIT י... למה?אם תגיד שהיא לוקחת לך הרבה זיכרון אז: היא תזהה את כל ה4GB לעומת הXP שיזהה רק 3.2GB (אז כבר אין הבדל משו)ואז תגיד-אז אני פשט יכול לקחת את הXP64 אז: התמיכה של הXP64 ממש ממש לא משו והויסטה 64 יותר טובה ממנה (לצורך העיניין גם[מאוד] במשחקים)ואז תגיד-אבל שמעתי שלתוכנות אין תמיכה משו בויסטה- זה כבר לא בדיוק ככה, כל התוכנות -לפחות התוכנות [הרבה] שאני משתמש תומכות בהובכללי התמיכה בשוק בויסטה ממש השתפרה והמצב הרבה יותר טוב גם יחיסת ללפני חצי שנהעצם זה שויסטה היא 64BIT כבר עוזר לך בתוכנות שמצריכות עיבוד- הביצועים יהיו ה יותר טובים מאשר 32ביט ואז תגיד- אבל במשחקים הXP32 מביא יותר FPS אז- שוב, היום זה כבר לא כמו פעם, התמיכה השתפרה בהרבהוההבדל היחידי שתראה בדרך כלל זה הבדל של 5FPS בערך לטוהת הXP32ופשוט אם אין משו שמגביל אותך ועכשיו ויסטה בסדר גמור- אז למה לא? הויסטה מציע לך נוחות-אפשרויות מגוונות- "תנאים יוותר טובים" - ביצועים-לדוגמא ממשק הAERO עוזרמקווה שעזרתי...
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים ואז תגיד- אבל במשחקים הXP32 מביא יותר FPS אז- שוב, היום זה כבר לא כמו פעם, התמיכה השתפרה בהרבהוההבדל היחידי שתראה בדרך כלל זה הבדל של 5FPS בערך לטוהת הXP32מה ההבדלים בFPS שיש בין ה XP64 לבין הXP32אמרת שXP32 מוביל ב5 בערך על Vista64 , אבל מה היחס של XP64 לעומת שניהם בFPS?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.