פורסם 2008 בינואר 1317 שנים סליחה אם הכותרת לא נכונה או שההודעה לא מתאמה לאשכול אני פה אחרי מלא זמן שלא ניכנסתי אני לא יודע כלום חח אז סליחה מראש... יש לי בעיה במחשב הוא מיתכבה לי לבד חשבתי אולי בעיה בקירור של המעבד אבל לא יש לי על המעבד קירור 3D RocKet-Pro PCU22-VG Cooler והוא די טוב בישבילי אני לא מאמת יותר מידי תמחשב אז ככה שאייני חושב שיש למעבד ממש סיבה להיתאמץ זה המעבד שלי.. הוצאתי את המאוור של המעבד וניקתי אבק כאילו עם רוח לא נגעתי בכלום והחזרתי את המעבד ועדין לאחר כמה זמן עבודה במחשב הוא נבה לבד וראיתי שהמישחה טרמי שעל המעבד ועל גוף הקירור של המאוור היתייבשה אני חשבתי אולי צריך למרוח שם שיכבה של המישחה טרמי אולי זה יעזור..!? תעזרו לי בבקשה בתוודה רבהה בן..
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אחרי שאתה מסיר את גוף הקירור יש למרוח את המשחה הטרמית מחדש על פני כל השטח ואחרי זה להחזיר את הגוף למקום.אתה יכול מדוד חום דרך כל מיני תוכנות שמתחברות לחיישנים בלוח אם שבד"כ מגיעות עם לוח האם.תבדוק את הטמפרטורה גם במנוחה וגם במאמץ.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר אז אתה אומר שהבעיה זה רק לימרוח מישחה נכון?!..ו..שאני מורח אני צריך לנקות את מה שיש שם ואז למרחוח חדש או על !?
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים לפני שאתה מחליף חומר טרמי תבדוק את הטמפ' בזמן מאמץ בשביל לראות אם הבעיה היא באמת הטמפ'.וכן, צריך לנקות לפני מריחת חומר טרמי חדש.ותערוך את הכותרת (ע"י עריכת ההודעה הראשונה בדיון) שתיהיה קצת יותר מפורטת ותציין את הבעיה שמופיעה אצלך.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר אך אני בודק את הטמפ'?.ומה הטפמ' הנכונה שצריכה ליהיות בזמן מאמץ ובזמן מנוחה?
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים תבדוק את הטמפ' עם התוכנה של יצרן לוח האם שלך, אם אתה לא מוצא אז תשתמש ב EVEREST HOME EDITION.אם המעבד שלך בעל ליבת נורטווד (גם כן רשום בתוכנה), תשתדל שלא לעבור את ה50 במאמץ, אם זה פרסקוט אז הוא יכול גם להגיע ל65 במאמץ.טמפ' הכיבוי לא תלויה רק במעבד אלא גם בהגדרות של הביוס, אז קח בחשבון שלדוגמא ב-65 מעלות כן המחשב יכול להתכבות גם אם זה לא מסוכן למעבד, רק בגלל שככה זה מוגדר בביוס (סתם דוגמא).את המאמץ אתה עושה עם תוכנה יעודית כגון ORTHOS.התוכנות שציינתי חינמיות ותוכל למצוא אותם בגוגל או בסוף סטיקי FAQ.
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים מחבר אחי אתה יכול להביא לי בבקשה קישור לתוכנות הללו..!?חיפשתי ולא מצאתיתוודה רבה על העזרה...
פורסם 2008 בינואר 1417 שנים התוכנות שציינתי חינמיות ותוכל למצוא אותם בגוגל או בסוף סטיקי FAQבהודעה האחרונה שבתארד "FAQ" שבסטיקי של הפורום (מההודעות הראשונות שנעוצות למעלה) יש את כל הלינקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.