עבור לתוכן

ספק HEC 550 W שווה משהו ?

Featured Replies

פורסם

אני לא איזה גיימר רציני גם לא אוברקלוקר .

המערכת שלי כרגע היא Sempron 3100+ עם מערך RAID 0

ועוד כונן SATA

עם כרטיס מסך 9600XT

הקטע הוא שאני צריך להשמיש לתקופה של חודש איזה מחשב Athlon XP שיש לי במחסן אז החלטתי להחליף את הספק שיש לי במחשב שזה 300 HEC

ב 550.

יש לי כוונה לשדרג את המחשב בחצי שנה הקרובה ורציתי לדעת אם זה יחזיק מערכת בסיסית ?. כפי שאמרתי ללא כרטיסי מסך זוללי אנרגיה.

אני עובד בחברה גדולה בתוך טכנאי ושם משתמשים רק בספקים של HEC וכמות התקלות היא מזערית רציני לדעת מה משתמשי הפורום חושבים על החברה הזאת.

תודה.

פורסם

החברה מוכרת ופופולארית. יש לה סדרה מאוד מוכרת - TRT.

השאלה היא מאיזה סדרה הספק כח הזה, וכמה הוא יעלה לך.

פורסם
  • מחבר

הספק הוא win 550

מחיר 320 שקל .

פורסם

ספק לא רע בסה"כ אבל לא משתלם למחירו.

במחיר הזה הייתי לוקח SEASONIC 400W מ - FOXPC.

פורסם
  • מחבר

במחיר שהציעו לי אותו הוא לא טוב ?

המחיר הנמוך ב ZAP הוא לעל 380

אני קיבלתי הצעה 320

פורסם
  • מחבר

הם חדשים בתחום ? פעם ראשונה שני שומע על החברה הזאת

פורסם

אז כנראה זה לא התחום שלך...

SEASONIC הם בטופ של ספקי הכוח, קצת אחרי PC POWER&COOLING ו - ZIPPY/EMAX.

לא תמיד היה ייבוא סדיר שלהם לארץ.

פורסם

בנוסף יש לציין שהם מייצרים את הספקים של החברה Corsair שאתה לבטח מכיר.

פורסם
  • מחבר

tאז למה המחיר יחסית הזאת .

לפי ההגיון שאתה קונה משהו שאמור להיות איכותי ונבדק מאות פעמים בבכרת איכות וכמובן יש לו שם בנלאומי הוא אמור להיות יקר .

פורסם

הספק הזה של SEASONIC 500W לדעתי הוא הספק הכי כדאי ומשתלם שיש כרגע בארץ (עלות תועלת ומחיר טוב).

מדובר בחברה אחת מהכי טובות לספקים ושבעצם מייצרת את הספקים של המון חברות כמו ANTEC ולמשל כל הCORSAIR. היא נחשבת הכי שקטה בשוק (פר ספקים) והאיכות מעולה, הספק מס 1 של חובבי השקט. הדגם שמוצע כאן הוא גירסת OEM, וממה שנראה לי מדובר בגירסה פחות FANCY של הS12 היקר יותר (כמובן עם פחות חיבורים, ללא עיצוב וכו).

אבל כדאי לשים לב שהוא תומך תקן נצילות חדש : 80 PLUS, מה שאומר נצילות גבוה מאוד (מה שמוביל לפחות חום, יותר יציבות ושקט). כמובן ACTIVE PFC (מה שטוב לחברת החשמל ונדיר מאוד בספקים במחיר כזה) והתקנים האחרונים של ATX וEPS. וחשוב מאוד - 34 אמפר ב12V, פשוט מעולה.

לסיכום, במחיר הזה ומהחברה המעולה הזו לא חושב שיש ספק יותר כדאי כרגע, סוף סוף יש מבחר מסויים גם עם OEM של SEASONIC בארץ.

עריכה:

MindReflection

אולי אתה עכשיו מבין למה אנחנו כלכך שמחים על הדגם הזה, דגמי הRETAIL שלהם יקרים (ועדיין כדאיים), והבאת דגמי OEM במחיר כזה זה פשוט מעולה.

פורסם

ללא ספק בכלל.

(מה שמזכיר לי שאני צריך להוסיף אותם לסטיקי הספקים המומלצים).

פורסם
  • מחבר

מה בקשר לעתיד כמו יציאת חשמל 6 פין לכרטיס מסך ? וכמה חיבורי חשמל SATA ?

פורסם

הספק הזה של SEASONIC 500W לדעתי הוא הספק הכי כדאי ומשתלם שיש כרגע בארץ (עלות תועלת ומחיר טוב).

מדובר בחברה אחת מהכי טובות לספקים ושבעצם מייצרת את הספקים של המון חברות כמו ANTEC ולמשל כל הCORSAIR. היא נחשבת הכי שקטה בשוק (פר ספקים) והאיכות מעולה, הספק מס 1 של חובבי השקט. הדגם שמוצע כאן הוא גירסת OEM, וממה שנראה לי מדובר בגירסה פחות FANCY של הS12 היקר יותר (כמובן עם פחות חיבורים, ללא עיצוב וכו).

אבל כדאי לשים לב שהוא תומך תקן נצילות חדש : 80 PLUS, מה שאומר נצילות גבוה מאוד (מה שמוביל לפחות חום, יותר יציבות ושקט). כמובן ACTIVE PFC (מה שטוב לחברת החשמל ונדיר מאוד בספקים במחיר כזה) והתקנים האחרונים של ATX וEPS. וחשוב מאוד - 34 אמפר ב12V, פשוט מעולה.

לסיכום, במחיר הזה ומהחברה המעולה הזו לא חושב שיש ספק יותר כדאי כרגע, סוף סוף יש מבחר מסויים גם עם OEM של SEASONIC בארץ.

עריכה:

MindReflection

אולי אתה עכשיו מבין למה אנחנו כלכך שמחים על הדגם הזה, דגמי הRETAIL שלהם יקרים (ועדיין כדאיים), והבאת דגמי OEM במחיר כזה זה פשוט מעולה.

ניכר ידע רב בתגובה שלך. למדתי לא מעט מהתגובה הזו.

אשמח לראות עוד תגובות כאלו בפורום.

פורסם

מה בקשר לעתיד כמו יציאת חשמל 6 פין לכרטיס מסך ? וכמה חיבורי חשמל SATA ?

עתיד ? :) מבחינת מאפיינים (החומרה) הספק הזה תומך בכל דבר שקיים היום, הוא פשוט מיישם את הכל. שתבין, הוא גם תומך בATX 2.2 וב EPS 2.9 שאלו התקנים הכי חדשים של ספקי כוח, שליש מהספקים הטובים שנמכרים היום לא תומכים בתקנים האלו. ולגבי חיבורים אל דאגה, ברור שיש לו 6 PIN לכרטיס מסך, וגם שני חיבורי סאטא. מה שכן, בתור גירסת OEM זולה, הוא כנראה לא יבוא עם חיבור 6PIN (או 8 PIN) נוסף, ולא עם חיבור 8 PIN ללוח האם ( מיועד בעיקר לסרברים). יש סיכוי מסויים שדגם ה500 אולי כן יבוא עם עוד חיבור 6 PIN לכרטיס שני אבל אני בספק, זה לא מתאים לדגם OEM, בכל זאת צריך לא לפגוע במכירות של סידרת הS12.

בכל מקרה יש לו כמובן כל מה שצריך מספק מודרני ואין שום חשש לקנות אותו (למרות שהמילה "חשש" וSEASONIC לא מסתדרים ביחד). בגדול OEM מיועד לבניית מערכות - חברות שמרכיבות מחשבים ולא למכירה בפריט בודד, אבל הדברים האלו תמיד מגיעים בסוף לצרכנים עקב הכדאיות הגדולה.

OFIRR,

תודה, שמחתי לקבל את הפידבק ואני עוד יותר שמח לראות פה אנשים בעלי הערכה. אתה מוזמן לקרוא תגובות נוספות שלי. הדיון החם האחרון שפתחתי הוא על הסליינסר הישן ביחד עם ה8800GT החדש.

בקשר לSEASONIC, אולי כדאי באמת לפתוח תרד עליו עם כל המידע הזה, מחירים ותמונות בכדי ליידע את הקוראים, אני בטוח שרבים שמחפשים ספק יוכלו לנצל אותו לטובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים