פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר 1. לא מכיר את היצרן של הזכרונות ששמת ואני מכיר הרבה יצרנים...2. כן הלוח אם הוא בזבוז מה ששמתי לך הכי מתאים אתה גם לא צריך RAID אז אין טעם להשקיע שקל אחד יותר...3. בגלל מכלול הרכיבים, אם הייתי שם במפרט שלי את המארז+ספק ששמת במפרט שלך זה כבר היה יוצא לפחות 400 ש"ח חסכון, אם לא יותר...מי אמר שלא צריך RAID... ?בכל מקרה, אני אשאר עם הלוח הנוכחי, תודה !
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים 1. לא מכיר את היצרן של הזכרונות ששמת ואני מכיר הרבה יצרנים...2. כן הלוח אם הוא בזבוז מה ששמתי לך הכי מתאים אתה גם לא צריך RAID אז אין טעם להשקיע שקל אחד יותר...3. בגלל מכלול הרכיבים, אם הייתי שם במפרט שלי את המארז+ספק ששמת במפרט שלך זה כבר היה יוצא לפחות 400 ש"ח חסכון, אם לא יותר...מממ.. אני חושב שבקשר ללוח, יש סיבה טובה לקחת אותו כשהוא לוקח שני כוננים של 500GB. כאילו, לא ממש תיחקרתי אותו אם הוא מתכנן RAID או לא, אבל שיערתי שזו הסיבה שהוא לקח את הלוח ולא הDDR3, שהוא נתמך גם בלוחות אחרים.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר מממ.. אני חושב שבקשר ללוח, יש סיבה טובה לקחת אותו כשהוא לוקח שני כוננים של 500GB. כאילו, לא ממש תיחקרתי אותו אם הוא מתכנן RAID או לא, אבל שיערתי שזו הסיבה שהוא לקח את הלוח ולא הDDR3, שהוא נתמך גם בלוחות אחרים. צודק.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר ח'ברה, חבל על כ"כ הרבה דיונים עבור הבדל של 100 ש"ל לכאן או לכאן :-)תודה לכולם.
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים אז שיקח דגם דומה רק בלי התמיכה ב DDR3 ...נראה לי אותו השם רק בלי ה C ...אין ממש טעם.. הוא עולה 20 ש"ח יותר חח
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מר "קוד גישה", שמתי לב שאין את אחד הרכיבים היותר חשובים במפרט שלך - ספק. האם יש הסבר מדוע לא שמת ספק?
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מר "קוד גישה", שמתי לב שאין את אחד הרכיבים היותר חשובים במפרט שלך - ספק. האם יש הסבר מדוע לא שמת ספק? האנטק סונטה 3 מגיע עם ספק של 500 וואט
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים מחבר מר "קוד גישה", שמתי לב שאין את אחד הרכיבים היותר חשובים במפרט שלך - ספק. האם יש הסבר מדוע לא שמת ספק?אין לי צורך בשני ספקי כוח, יש אחד חזק כבר במארז ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.