עבור לתוכן

תקציב 6K ש"ח, לפני רכישה, להלן מפרט מלא + מחיר, אשמח לדעת האם כדאי לשנות משהו :

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

1. לא מכיר את היצרן של הזכרונות ששמת ואני מכיר הרבה יצרנים...

2. כן הלוח אם הוא בזבוז מה ששמתי לך הכי מתאים אתה גם לא צריך RAID אז אין טעם להשקיע שקל אחד יותר...

3. בגלל מכלול הרכיבים, אם הייתי שם במפרט שלי את המארז+ספק ששמת במפרט שלך זה כבר היה יוצא לפחות 400 ש"ח חסכון, אם לא יותר...

מי אמר שלא צריך RAID... ?

בכל מקרה, אני אשאר עם הלוח הנוכחי, תודה !

פורסם

1. לא מכיר את היצרן של הזכרונות ששמת ואני מכיר הרבה יצרנים...

2. כן הלוח אם הוא בזבוז מה ששמתי לך הכי מתאים אתה גם לא צריך RAID אז אין טעם להשקיע שקל אחד יותר...

3. בגלל מכלול הרכיבים, אם הייתי שם במפרט שלי את המארז+ספק ששמת במפרט שלך זה כבר היה יוצא לפחות 400 ש"ח חסכון, אם לא יותר...

מממ.. אני חושב שבקשר ללוח, יש סיבה טובה לקחת אותו כשהוא לוקח שני כוננים של 500GB. כאילו, לא ממש תיחקרתי אותו אם הוא מתכנן RAID או לא, אבל שיערתי שזו הסיבה שהוא לקח את הלוח ולא הDDR3, שהוא נתמך גם בלוחות אחרים.

פורסם
  • מחבר

מממ.. אני חושב שבקשר ללוח, יש סיבה טובה לקחת אותו כשהוא לוקח שני כוננים של 500GB. כאילו, לא ממש תיחקרתי אותו אם הוא מתכנן RAID או לא, אבל שיערתי שזו הסיבה שהוא לקח את הלוח ולא הDDR3, שהוא נתמך גם בלוחות אחרים.

צודק.

פורסם

אז שיקח דגם דומה רק בלי התמיכה ב DDR3 ...

נראה לי אותו השם רק בלי ה C ...

פורסם
  • מחבר

ח'ברה, חבל על כ"כ הרבה דיונים עבור הבדל של 100 ש"ל לכאן או לכאן :-)

תודה לכולם.

פורסם

אז שיקח דגם דומה רק בלי התמיכה ב DDR3 ...

נראה לי אותו השם רק בלי ה C ...

אין ממש טעם.. הוא עולה 20 ש"ח יותר חח

פורסם

ב TMS הוא עולה 10 ש"ח פחות , בכל מקרה ההבדל זניח...

פורסם

מר "קוד גישה", שמתי לב שאין את אחד הרכיבים היותר חשובים במפרט שלך - ספק. האם יש הסבר מדוע לא שמת ספק?

פורסם

מר "קוד גישה", שמתי לב שאין את אחד הרכיבים היותר חשובים במפרט שלך - ספק. האם יש הסבר מדוע לא שמת ספק?

האנטק סונטה 3 מגיע עם ספק של 500 וואט :)

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בשני ספקי כוח, יש אחד חזק כבר במארז ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים