עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט (5000)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את המפרט הבא ב-4140:

מפרט טכני:

מעבד: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz

זכרון: 1024MB DDR2

דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm

כונן אופטי: DVD Writer Double Layer LightScribe

כרטיס גרפי: NVIDIA GeForce 8500 GT

זכרון גרפי: dedicated 512MB

עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out ו ממשק HDMI

תקשורת אלחוטית: 802.11b/g

מקלדת אלחוטית ועכבר אופטי אלחוטי

שלט רחוק של המדיה הסנטר.

מערכת הפעלה מקורית: Windows Vista Premium

(ללא מסך)

ושוב, המחיר הוא 4140, שווה לי?

נ.ב. למעשה זה אותו נושא שפתחתי בבוקר רק שהפעם תיקנתי נושא

פורסם

למה המחשב מיועד? אם זה למשחקים אז רצוי כ"מ יותר חזק, למדיה סנטר זה מספיק טוב.

גם לא ברור לי למה אתה צריך כ"מ חלש עם זכרון של 512, לא נראה לי שזה יתרום לך משהו.

ולויסטה הייתי ממליץ על לא פחות מ 2 גיגה זכרון, ההפרש במחיר היום זניח (אמור להיות לדעתי 100 שח) והוא מאוד הכרחי לויסטה. 4 גיגה זה גם מומלץ, אבל כאמור לא פחות מ2.

פורסם
  • מחבר

המפרט הוא מחשב מחנות באג, אז לא נראה לי שהם ישימו משהוא שלא יכול להריץ ויסטה ולתת ויסטה כלול.

פורסם
המפרט הוא מחשב מחנות באג, אז לא נראה לי שהם ישימו משהוא שלא יכול להריץ ויסטה ולתת ויסטה כלול.

חחח, תתפלא לדעת. זה לא אומר כלום. גם מוכרים כיום הרבה מחשבים ניידים עם ויסטה למרות שהמחשב לא מסוגל להריץ אותה כמו שצריך. אפילו יצרנית מחשבים ניידים גדולה הוציא downgrade כדי שמי שקנה ממנה מחשבים יוכל "לשדרג" בחזרה לXP.

אני לא אומר שגיגה אחד לא מספיק להריץ ויסטה, אתה תוכל כמובן להריץ אותה, פשוט המחשב יהיה איטי מדי ויהיו לך בעיות. כנראה שגם תצטרך לבטל כל מיני פיצ'רים גרפיים (אפקטים מיוחדים וכו') כדי להריץ ויסטה חלק. עד כמה שידוע לי הדרישות המומלצות לויסטה באופן רשמי הן 2 גיגה זכרון.

אבל אם זה מחשב שבא מוכן מראש אתה יכול לבקש בחנות שדרוג, או מקסימום לשדרג אח"כ אם תראה שגיגה לא מספיק.

פורסם

המחירים של באג יקרים מאוד, כדאי לך לתת דרישות ודברים שאתה רוצה מהמחשב ויבנו לך כאן משהו הרבה הרבה יותר טוב מחנות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים