עבור לתוכן

בעיה - לא רואה כלום על המסך

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי לוח אם Abit AT8 32X חיברתי אלין את כל החיבורים של המארז ואת המעבד והכל בנוסף חיברתי כרגע כרטיס מסך פשוט של ATI RADEON 1550PRO, ברגע שאני מפעיל את המחשב שומעים שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך? ניסיתי גם כרטיס מסך אחר GEFORCE 6600 וגם לא רואים כלום על המסך, מה אנ יכול לעשות?

תודה על העזרה מראש

פורסם

יכול להיות מלא דברים לבעיה כזו

כרטיס מסך , או הכבל דפוק כלומר הפינים נדפקו

מעבד

זיכרון

לוח M

OVERCLOCK יותר מדי למעבד יכול לגרום לדבר כזה

מה עשית לפני הבעיה , והאם אתה שומע ציפצופים כלשהם ?

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300434.0

תבצע כל מה שכתוב בסעיף 1 ו-3 (הסטיקי לא בהכרח נועד לפתור את בעיית החומרה כמו לעזור להגיע לרכיב הבעייתי).

פורסם
  • מחבר

אז כך כבר ביצעתי בדיקה עם כרטיס מסך נווסף והבעיה עדיין אותה דבר, בדקתי את המעבד והזכרונות על מחשב אחר והכל היה תקין, איפסתי את הCOMS של הלוח אם דרך הגמפרים שלו בנוסף גם איפסתי את הביוס ועדיין הבעיה קיימת, בלוח אם הזה יש מסך קטן עליו שמראה מספרים ואותיות שהם כשלים של הלוח אם לפי מה שמופיע בתצוגה הלוח אם מבצע BOOTING והכל תקין, באמת שאין לי מושג בכלל מה עוד יכול להיות?!, בנוסף גם אין שום צפצופים יש.

אשמח לקבל עוד הצעות לפתרון או את הפתרון עצמו.

שוב תודה מראש לעוזרים

פורסם

לפי המסך הקטן של הלוח אם, הוא נתקע במצב של BOOTING או שהוא ממשיך כרגיל וזה נראה כאילו הוא מעלה את הוינדוס?

בדקת את המסך עצמו?...

פורסם
  • מחבר

לפי השגיאה היא 9.0 שלפי הספר זה תהליך BOOTING של UGRUNU שזה משהו שקשור ללוח אם ואז השגיאה לא משתנה היא נשארת כך כל הזמן, אם אתה מכיר או קצת יש לך ידע על הלוח אם המסוים הזה שלABIT אשמח לקבל עזרה, אני ממש אובד עצות.

פורסם

יש כרטיב מסך אונבורד על הלוח?

היה לי מצב דומה. שברתי הרבהאת הראש ואז הבנתי שבביוס מקונפג הכרטיס אונבורד ולא כרטיס חיצוני...

פורסם
  • מחבר

לא הלוח אם מגיע רק עם התקן שמע וכרטיס רשת מובנים, הכרטיס הוא מופרד... גם ניסיתי לשחק בין שני הסלוטים של הPCI-E מכיוון שנותן יכולת של CROSSFIRE וגם לא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים