עבור לתוכן

לכל בעלי כרטיס דלוקס של אסוס

Featured Replies

פורסם

מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ?

האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<

פורסם

מהם איכויות של היציאת טלויזיה והלכידת וידאו שמגיעות עם הכרטיס ?

האם מישהוא יכול לשלוח לי לאי מייל איזה סרטון קצרצר שהוא לכד בעזרת הכרטיס ?<

איכות היציאה של כל כרטיס המסך היא לא משהו, בעיקר אם מדברים על צפייה בואביקטים קטנים, כמו איקונים וטקסט, כשמדברים על DVD ואובייקטים גדולים יותר(כמו משחקים) כולם בערך אותו דבר.

כניסת הטלוויזיה של כל האסוסים למיניהם היא בינונית מינוס, הרמה היא כמו של איזה FLY VIDEO, והם לא טובים לשם לכידה רצינית של וידאו, ממש לא.

פורסם

היה לי אחד כזה

וממש לא אהבתי את איכות לכידת הוידאו שלו מחוץ לחלונות 9X ואני לא מאלה שמתאימים מערכת הפעלה לחומרה אלא להיפך. ה- ATI All In Wonder מספק איכות לכידת וידאו פי כמה וכמה טובה יותר מהאסוס וזה בחלונות XP.

פורסם

אני לקראת רכישה של

ASUS GeForce3 Ti500 delux

אבל אחרי מה שכתבם, אני חושב פעמים אם לקנות.

כדאי לקנות את הכרטיס מחברה אחרת, למשל MSI?

פורסם

אל תקנה כרטיס מסך בגלל איכויות לכידת הוידאו שלו

זה דבר מישני לחלוטין

ואסוס בסך הכל חברה טובה.

אם אתה חייב לכידת וידאו אתה יכול לקנות כרטיס שעושה את זה.

פורסם

האופציה של לכידת וידאו זה סתם בונוס, זה נחמד לועידות וידאו וסרטונים קצרים.

אבל אם אתה רוצה לערוך וידאו בעזרת המחשב אין סיבה להחליף בשביל זה את הכרטיס מסך, אין כרטיס מסך שעושה את זה מיקצועי.

יש חומרה יעודית בשביל זה.

פורסם

אתם עושים דווקא ? למה לא לקנות טיטאניום 500 של הרקולס ? ולמה בכלל לקנות טיטאניום 500, תעשה חיפוש קצרצר בפורום ותראה למה... ::)

פורסם

אבל אם אתה רוצה לערוך וידאו בעזרת המחשב אין סיבה להחליף בשביל זה את הכרטיס מסך, אין כרטיס מסך שעושה את זה מיקצועי.

ועידת וידאו ? למה דרך כרטיס המסך ? למה לא לקנות פשוט מצלמת רשת USB ב-20 דולר (לגירסת OEM) ?

פורסם

ועידת וידאו ? למה דרך כרטיס המסך ? למה לא לקנות פשוט מצלמת רשת USB ב-20 דולר (לגירסת OEM) ?

סתם דוגמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים