פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים חשבתי לקנות כרטיס קול פשוט למחשב שלי וישנן שתי אפשרויות בחירה כרגע :Creative SB Live 5.1 - PCI - RETAILאוHERCULES - Gamesurround Fortissimo IIאני לא צריך 5.1 אבל הלייב ויליו לא נמצא כרגע אז אילו שתי האפשרויות כרגע, מה אתם חושבים שעדיף ?
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים עזוב אותך תעשה מה שאני מתכנן תסחוט עוד טיפה כסף ותביאה אותו באיזה XP חמוד (פנל חיצוני חביב ++) לפי דעתי זה הדבר שהכי נותן תמורה לכסף ! אין משהו שיכול להתחרות בזה מבחינת העלות-תמורה תשקול
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים לך על ה5.1...עריכה: אם אתה מתכוון ללכת על AUDIGY לך על הAUDIGY OEM, זה לפחות שיש בזיגזג, כי הוא מקביל לגרסת הPLAYER האירופי, וכלל יציאה לג'ויסטיק ישן.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אם אתה יודע בוודאות שלא תוכל לאסוף עוד 200 שקל ולקנות את הכרטיס המעולה של הרקולס, הGame Theater XP, לך על הכרטיס של קריאייטיב.אם יש סיכוי שתצליח לאסוף את הכסף, אני מציע לך לחכות ולקנות את הכרטיס הנ"ל של הרקולס.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אני לא יודע מי מהם הוא יותר איכותי, אבל אני מניח שאין הרבה הבדל.מה שכן, להרקולס יש פנל קדמי כחול חמוד ועוד כמה פיצ'רים חביבים שעליהם תוכל לקרוא כאן.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים נ.ב.ההרקולס מפיק סאונד הרבה יותר טוב...(ועם פול פיצרים תוכל להקים חצי אולפן)com :smoke:
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים הדבר היחיד שאני לא מבין לגבי הכרטיס של הרקולס הוא הפאנל שלו...יש לו יציאות משני הצדדים!
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים FoRtIssImO II!יציאה\כניסה אופטית, ויותר מתקדם בטכנולוגיה יחסית, אלא אם כן אתה הולך על audigy.
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אופס!!!קבל תיקון!הכרטיס לא מגיע עם פאנל קדמי אלא עם "קופסת חיבורים".מין קופסה כזאת עם מלא חיבורים שאפשר לשים איפה שרוצים (הכבל מהכרטיס לקופסא ארוך יחסית).זה דווקא רעיון די טוב ונח.אני חושב שאני בעצמי נדלקתי על הכרטיס ;Dהביקורת הזאת מראה את הכרטיס וה"קופסה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.