פורסם 2008 בינואר 1117 שנים רכשתי לא מזמן כרטיס מסך Radeon X1650XT לPCIeחיברתי אותו הכל עבד מצויין למשך שבועייםאחריי שבועיים כיביתי את המחשב לכמה שעות וכשהדלקתי אותו שוב הכרטיס לא עבד והמסך לא הציג כלוםחיברתי את המסך לכרטיס המובנה על הלוח והכל עובד מצוייןמה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אולי זה בעיית תוכנה... דרייברים?לא בדיוק הבנתי איך חיברת את הכרטיס למובנה בלוח, אבל סבבה. בעיקרון המובנה צריך להיות מכובה כשאתה משתמש בכרטיס.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים הביוס נותן צפצופים כאשר כרטיס המסך מחובר ואתה מפעיל את המחשב? אין תצוגה מהתחלה? אל תשכח כמובן לכבות את הכרטיס המובנה בביוס כאשר אתה בודק
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר Dimka, התכוונתי שהוצאתי את הכרטיס וחיברתי את המסך לכרטיס המובנה בלוח ואז הכל עבדאין שום צפצופים כשאני מדליק את המחשב, פשוט המסך לא מראה כלוםלפני שחיברתי את הכרטיס הגדרתי בביוס את ה PCIe כ Primary Graphics Adapterחוץ מזה לא נראה לי שיש עוד מה להגדיר
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים יש שלי פשוט כבר נסיון עם כרטיס מסך שהלך...בכל ביוס יש קוד צפצוף (בד"כ שתי קצרים וחד ארוך) במידה וכרטיס המסך לא תקין.אז בעצם אין בכלל POS כשאתה מדליק את המחשב עם כרטיס המסך בפנים?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים יש מצב שנתקע לך אבק בחריץ PCI... מברשת או שואב אבק יכולים לפתור את זה אם זו הבעיה.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר אז בעצם אין בכלל POS כשאתה מדליק את המחשב עם כרטיס המסך בפנים?אין לי דרך לדעת כי המסך לא מראה כלום..אבל אני חושב שהוא לא עושה POST בכלל אין שום רעש או צפצוף חריגלא ניסיתי את הכרטיס במחשב אחר כי בינתיים אין לי גישה לאחד כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.