עבור לתוכן

אל-פסק עושה רושם תקין - אבל לא עובד...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קניתי אל פסק של "איתן הנדסה" מדגם VPU625.

הוא עושה רושם תקין: נורה דולקת, מצפצף בעת נפילת מתח, ובתוכנת החיווי (אמילי) ניתן לראות שהסוללה טעונה במלואה (וכל שאר הדברים תקינים).

בכל זאת, כאשר המתח נופל, המחשב מתכבה מיד, על אף הצפצופים של המכשיר (הכל מחובר כמו שצריך).

ייתכן שהמכשיר לא מתאים למערכת שלי? המערכת שלי היא:

Enermax Liberty 400W

Intel E6600

Geforce 8600GT

Gigabyte P35-S3

Dell 2007fp 20" LCD

ואם יש לכם המלצות לתוכנה לאל-פסק שנראית יותר חדשה מאמילי, אני אשמח.

תודה :)

פורסם

נראה לי שפשוט האל-פסק לא מסוגל להחזיק את המערכת שלך.

פורסם

אני מניח שבתוכנה שלו אפשר לרות גם עומס בזמן עבודה (באדוויס שלי אפשר)

תנסה לחבר עליו רק את ספק הכח בלי המסך..

פורסם
  • מחבר

בתוכנה רואים שהעומס הוא 29%. ניסיתי להחבר רק את המסך לאל-פסק, והוא כן עבד. סימן שהוא לא מספיק חזק למחשב, ועכשיו מעניין אם יחליפו לי אותו....

בכל מקרה, אני עדיין אשמח להמלצות לתוכנה טובה לאל-פסק, ואם אנחנו כבר פה, אז עוד שאלה: יש לי גם מחשב נייד. כדאי לחבר לו אל-פסק, או שהספק שמגיע איתו מספיק טוב (להגן מעליות מתח למשל)? אולי אני אוכל להשתמש לנייד באל-פסק שיש לי, ולקנות אחר לנייח...

פורסם

פותח התרד מה הקיבולת של האל - פסק?

יש לנו מפרט דומה (הכרטיס מסך שלי עוד זולל מתח) ואצלי הוא מחזיק מצוין.

פורסם

29% זה ממש לא הרבה למחשב+מסך...

התוכנה הכי טובה לשימוש זאת התוכנה של היצרן

למחשב נייד יש צריכת חשמל שונה כמובן שהיא יותר נמוכה ממחשב נייח בגלל הרצון של לחסוך בחיי סוללה גם כשאתה מחובר לחשמל והכל עובד על מקסימום זה עדיין לא באותה רמה ככה שהאל פסק אמור להספיק.

פורסם

היה כאן תרד שדיבר על ספקים בעלי גל סינוס ישר לספק כמו שלך - תעשה חיפוש ותמצא.

פורסם
  • מחבר

פותח התרד מה הקיבולת של האל - פסק?

יש לנו מפרט דומה (הכרטיס מסך שלי עוד זולל מתח) ואצלי הוא מחזיק מצוין.

אם הכוונה בקיבולת זה המספר עם ה-VA בסוף, אז היא 625VA. (ומשיטוט בפורום הבנתי שזה לא מהחזקים ביותר).

התוכנה הכי טובה לשימוש זאת התוכנה של היצרן

אני בספק אם התוכנה שהגיעה עם המכשיר היא של היצרן (איתן הנדסה), גם כי כתוב שם הרבה סינית (או יפנית, לא יודע...), וגם כי באתר היצרן היה מגוון של תוכנות שונות (שאף אחת מהן לא מצאתי באתרים אחרים). התוכנה שיש לי נראית הכי נורמלית מבניהן, אבל עדיין, זה פשוט נראה מאוד ישן...

פורסם

יכול להיות שחברת צד שלישית, במסגרת חוזה, מספקת את התוכנה לאיתן הנדסה ולא איתן עצמם תכנתו אותה.

ומכיוון שאי אפשר לדעת (חוץ מהנדסה הפוכה) איך עובד פרוטוקול התקשורת בין המחשב לבקר של האל-פסק קשה להגיד איזה תוכנה אחרת תעבוד איתו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים