עבור לתוכן

PALIT 8800GT Sonic לא שיפר FPS? - חסימת ביצועים

Featured Replies

פורסם

קניתי Palit 8800GT Sonic ויש לי בעיה, זה המפרט שלי:

Intel Core 2 Quad Q6600

ASUS P5N-E SLI

Palit Geforce 8800GT Sonic 512MB

PQI DDR2 800MHZ 2GB

וזה תכל'ס המחשב, לפי מה שראיתי בפורום לא אמורה להיות מגבלה בביצועים.

הכרטיס הקודם שלי היה HD3850 שזה אחלה כרטיס ואני משיג את אותם ביצועים ה8800GT, אני על Windows Vista Ultimate ודרך אגב לא פירמטתי את המחשב או משהו, יכול להיות שזו הבעיה?

כל הדריברים מותקנים, אפילו התקנתי מהדיסק ואז זה נהיה בעברית ואז מהאנטרנט וזה חזר לאנגלית (הווינדוס באנגלית).

מה לעשות? אני משתגע כי זה לא אמור להיות ככה ...

פורסם

במשחקים אתה מקבל FPS נמוך או שאתה הולך לפי 3D MARK?

פורסם
  • מחבר

במשחקים אתה מקבל FPS נמוך או שאתה הולך לפי 3D MARK?

עוד לא בדקתי ב3dmark בעבר אז אין טעם להשוות, במשחקים יש לי ממש את אותו FPS שהיה לי

פורסם

יש לך 60FPS כל הזמן?

כי אם כן זה כי אתה עם LCD ויש אפשרות (שמתחילה ב V ואני לא זוכר את שמה :P) שאם מפעילים אותה אז היא מגבילה ל 60FPS (שזה בכל מקרה תמונה חלקה 100%).

פורסם
  • מחבר

יש לך 60FPS כל הזמן?

כי אם כן זה כי אתה עם LCD ויש אפשרות (שמתחילה ב V ואני לא זוכר את שמה :P) שאם מפעילים אותה אז היא מגבילה ל 60FPS (שזה בכל מקרה תמונה חלקה 100%).

אין לי 60 FPS כל הזמן אני לא יודע איפה קראת :\

הקטע שעכשיו משחקים עובדים לי פחות טוב משעבדו עם HD3850 והכרטיס הזה לפחות ה20% יותר חזק, אני לא יודע מה לעשות:

1. לקנות ספק כח חדש (יש לי HEC 400TRT וזה נראה כבד ל Q6600 + 8800GT Sonic)

2. לפרמט כי ברגע ששמים חלק חדש עדיף לפרמט

3. לסרוק בAd aware ובעוד תוכנות..

פורסם

כמה FPS קיבלת עם הGT וכמה עם ה3850?

תבדוק במשחקים שהאפשרות וירטואל סיינק לא מופעלת [ virtual sync]

פורסם
  • מחבר

כמה FPS קיבלת עם הGT וכמה עם ה3850?

תבדוק במשחקים שהאפשרות וירטואל סיינק לא מופעלת [ virtual sync]

אותו דבר ובחלק מן המשחקים אפילו ה HD3850 עבר אותו וניסיתי את UT3 עכשיו וגם אותו דבר..

פורסם

יש מצב שזה הספק..

כיוון שהוא גבולי... הוא מסםק 25 אמפר למסילה של ה12V.

והוא גבולי ל8800GT ולך יש מומהר.

פורסם

לא נראה לי שהספק הוא מה שמגביל אותך , לי יש אותו ספק והוא החזיק יפה מאוד את המעבד שלי באוברקלוק של 2841mhz שצריכת המעבד הייתה בערך 150watt ואת הכרטיס מסך שלי באוברקלוק של 674mhz לליבה ו-1976mhz לזיכרונות, כמו שאתה רואה במפרט שלי בצד הכרטיס מסך שלי הוא 8800GTS 320MB שצורך יותר חשמל מ-8800GT לא מומהר (אני לא בטוח אם הוא צורך גם יותר ממוהר) והמעבד שלי הוא AMD Athlon X2 4200+ AM2 שצורך במהירות סטוק 89watt.

אז כמו שאתה רואה לי יש מעבד שצרך יותר הספק מהמעבד שלך (אם המעבד שלך הוא סטפינג G0 אז הוא צורך 95watt ואם הוא סטפינג B3 הוא צורך 105watt ) , כרטיס מסך שצרך יותר משלך והספק החזיק את המערכת בצורה יפה בלי פגיעה בביצועים.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהספק הוא מה שמגביל אותך , לי יש אותו ספק והוא החזיק יפה מאוד את המעבד שלי באוברקלוק של 2841mhz שצריכת המעבד הייתה בערך 150watt ואת הכרטיס מסך שלי באוברקלוק של 674mhz לליבה ו-1976mhz לזיכרונות, כמו שאתה רואה במפרט שלי בצד הכרטיס מסך שלי הוא 8800GTS 320MB שצורך יותר חשמל מ-8800GT לא מומהר (אני לא בטוח אם הוא צורך גם יותר ממוהר) והמעבד שלי הוא AMD Athlon X2 4200+ AM2 שצורך במהירות סטוק 89watt.

אז כמו שאתה רואה לי יש מעבד שצרך יותר הספק מהמעבד שלך (אם המעבד שלך הוא סטפינג G0 אז הוא צורך 95watt ואם הוא סטפינג B3 הוא צורך 105watt ) , כרטיס מסך שצרך יותר משלך והספק החזיק את המערכת בצורה יפה בלי פגיעה בביצועים.

המעבד שלי G0 , אז אם זו לא הבעיה אז מה כן הבעיה? או שבכללי הכרטיס לא כזה חזק ממש ומריץ על מלא FPS וזה ככה אצל כולם

פורסם

יש לך 60FPS כל הזמן?

V-Sync

פורסם
  • מחבר

someone else :< ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים