פורסם 2008 בינואר 1017 שנים יצרתי editbox אני רוצה שהנתונים הבאים יודפסו על המסך כאשר לאינפו יש 3 שדות. הבעיה היא שבאדיתבוקס זה מדפיס לי רק את המספר טלפון. איך אני יכול לגרום לכך שזה ידפיס לי את כול הנתון(אני רוצה שזה ידפיס לי את נתון השם נתון המשפחה ונתון הטלפון בשורה חדשה). כמו כן זה צריך להיות ב סי בלבד(winapi)מצורף חלק מהקודזה האדיט בוקס hwndList = CreateWindow (TEXT("edit"), NULL, WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_BORDER | ES_LEFT | ES_MULTILINE | ES_NOHIDESEL | ES_AUTOHSCROLL | ES_AUTOVSCROLL, tm.tmAveCharWidth, tm.tmHeight * 1, tm.tmAveCharWidth * 63+ GetSystemMetrics (SM_CXVSCROLL), tm.tmHeight *25, hwnd, 200, (HINSTANCE) GetWindowLong (hwnd, GWL_HINSTANCE), NULL) ;וזה קוד ההדפסה שאני רוצה שיהיהdata=current_pos->info; SetWindowText(hwndList,data.First_Name); SetWindowText(hwndList,data.Last_Name); SetWindowText(hwndList,data.PhoneNumber);]
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים שנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל יותר מידע (השפה בה אתה עובד, windows api וכו').עטוף את הקוד שלך בטאגים של קוד (כפתור # למעלה) על מנת שיהיה קריא.תודה.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים טוב אין לי מספיק מידע להיות בטוח אבל ממה שנראה לי אתה מעביר את התוכן של INFO ל-DATA במקום להעביר אותו כפוינטרנסה או לשנות את DATA לפוינטר ולהעביר את הכתובת של INFO וא פשוט במקום להשתמש ב-DATA ישר תשים את INFO בפונקציה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.