עבור לתוכן

קצת הבהרות על סדרת ה-PNR העלומה

Featured Replies

פורסם

רכשתי ספק של FSP מדגם ATX-450PNR. כלומר, 450W מסדרת PNR. כידוע לחלקכם, המוצר המדובר אינו נמצא באתר היצרן(דבר שנשאר עדיין בגדר תעלומה מבחינתי), ורבים טענו שהוא זהה לסדרת הPN פרט למחבר Sata נוסף.

היות ומדובר בגרסת OEM, קשה לעמוד על כל ההבדלים שכן המידע הוא מועט. מה שבטוח, גרסת ה-PN(לפי אתר היצרן) כוללת שתי מסילות 12v שכל אחת מהן מניבה 18A, אך על הסה"כ לא לעבור את ה360W. בגרסת הPNR לעומת זאת מסילה 1 מניבה 16A והשנייה 14A. ההגבלה הכוללת(שהיא מה שבאמת מעניין) זהה - 360W שהם אכן 30A בסה"כ.

ההבדל הזה מראה כמעט בוודאות שלא מדובר במוצרים זהים(PN ו-PNR), אך עדיין מדובר במוצר שמספק את הסחורה באותה מידה, לפחות על הנייר.

מבחינת מראה - המראה זהה(לפחות לפי התמונות והחוברת באתר FSP), כלומר - פשוט מאוד. כמות החיבורים מועטה ויש לשים לב לכך - 3 מחברי SATA (סביר) ומחבר PCIE יחיד.

פורסם

קודם כל תודה עבור הסקירה המפתיעה יש לומר, מעולם לא ראיתי אותך סוקר/מבקר ספק-כח/מארז כאן.

אומנם אמרת שרכשת את הספק, אבל לא אמרת מאיפה רכשת, כמה רכשת ולאיזה מחשב הוא מיועד..

על פניו נראה כי הספק משתלם מאוד.

פורסם
  • מחבר

בבקשה ;).

הספק נראה כמשתלם מאוד, אך תדרש בדיקה מעמיקה יותר כדי לגלות זאת בוודאות. למרות שמדובר במותג בעל שם, העובדה שהדגם לא נמצא באתר יצרן, יחד עם העובדה שללא ספק מדובר בדגם פשוט מאוד אינה גורמת לי לשקט נפשי. ועדיין, אין ספק שמדובר בספק המשתלם ביותר לתקציב הנמוך.

את הספק רכשתי מ-T.M.S. אדיבים מאוד דרך אגב. הוא אינו מיועד למחשב חזק במיוחד, אז אין מה לדאוג מבחינת צריכת הזרם.

פורסם

ומה עם חיבור IDE? בבקשה תגיד לי שיש לו.

פורסם

מן הסתם שיש לו.

פורסם

FSP מייצרת המון ספקי OEM לפי דרישה.

לא תמצא אותם באתר היצרן, אולם לעיתים הם עלולים לזלוג לשוק - נניח במקרה ואין יותר צורך בספקים או מכל מני סיבות.

לא סביר שייוצר על ידם ספק באיכות ירודה.

פורסם

האם הספק שקט יותר מספקים של חברת HEC מדגמים art, trt, tdt?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים