פורסם 2008 בינואר 1017 שנים קניתי מחשב נייד,הבטריה מספיקה בקושי לשעה וחצי, כיצד אני יכול להעריך את חיי הסוללהבחרתי במצב חסכון אבל זה עדיין לא ממש עוזר,אשמח לקבל המלצות או תוכנות שעושות את זהביצעתי את הדברים הבאים ואין שינוי מבחינת הבטריה:1. הורדתי את בהירות המסך2. בחרתי במצב חסכון בטריה 3. סגרתי תוכנות שאין בהם שימושוכל זה לא עוזר
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מצטרף לשאלה.נוסף לכך אני רוצה לדעת מבחינת אורך חיים של סוללה מה עדיף? לעבוד עם הסוללה עד שהיא נגמרת ואז לחבר לשקע עד שהיא מתמלאת, להוציא מהשקע ולחזור לסוללה?או שאפשר להישאר תמיד בשקע כאשר הנייד על השולחן בלי קשר למצב הסוללה?תודה!
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים קולה- באיזה מחשב מדובר? שעה וחצי זה לא זמן סוללה תקין אלא אם יש לך XPS1730....I T Z I King-שאתה עובד לפרקי זמן ממושכים עם הנייד על השולחן שהוא מחובר לחשמל, נתק את הסוללה. אין טעם סתם לגרום לה להתבלות.אותו דבר לגבי כל הזמן לטעון ולפרוק- זה יגרום לה להתבלות מהר.מה עושים?אם אתה עובד רוב הזמן שהמחשב מחובר לחשמל, תקפיד פעם בשבוע לבצע מחזור פריקה-טעינה מלאים, וככה תוכל לשמור על חיי הסוללה לאורך זמן.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר לא שמתי לב אבל מישהו שינה לי את ההגדרות בהירות טיפלתי בזה,החיי סוללה חזרו להיות סביב ה3 שעות יש לך המלצות לעוד דרכים כיצד לשמור על אורך סוללה מירבי ככל האפשרוכן עבודה מול המחשב על בסיס בטריה לזמן ממושךיש לי EX600 MSIאני מרוצה ממנו ממשרק אני צריך דרייבר למצלמה שלו למישהו יש?רק אני צרי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.