עבור לתוכן

כמה שאלות לפני קניית ה PHILIPS 200W6CS 20

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון בימים הקרובים לקנות תמסך הזה אבל יש לי כמה שאלות החנות היחידה מאזור צפון (אני מהקריות) שמצאתי שמוכרת אותו היא TMS אבל המחיר שלו שם הוא 1550 ככה בערך וזה ממש יקר..אז אני חושב להזמין את המסך מתל אביב במחיר של 1395 שקל..קודם כל הנה קישור לאתר של החנות:

http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=395

רציתי לשאל, שמעתי שלא ממולץ להזמין מרחוק כדאי יותר לבוא ולבדוק אם הכל בסדר...אז אני שואל מה לעשות לנסוע עד תל אביב לבדוק תמסך או להזמין?(פשוט גם המשלוח הוא עד הבית אם שליח והוא בחינם וזה ממש שווה במקום לבזב כסף על נסיעה..)וגם אולי מישהו מכיר תחנות יש דעות אליה?אך היא?ואולי מישהו יודע מאיפו יותר זול או יותר כדאי לקנות תמסך?תודה בכל מקרה.

עריכה:אמרו לי עכשיו שיותר כדאי ללכת על ה 206BW (המסך בעיקר למשחקים וקצת סרטים)

פורסם

עדיין כדאי ללכת על ה-PHILIPS. ה-206BW לא מגיע לקרסוליים שלו.

ההתלבטות של מחיר לעומת מרחק היא תמיד קשה. אם תיסע לת"א, אז המחיר של הדלק (או הנסיעה באוטובוס/רכבת, למרות שלא הייתי רוצה להיסחב בתחבורה ציבורית עם מסך) כבר יסגור כמעט את כל הפרש המחיר, שלא נדבר על הטרחה.

על כן האפשרויות שאני רואה הן:

1) לקנות קרוב, לבוא לחנות ולהתרשם במקום (הבדל של 150 ש"ח, שזה בערך 10% הוא משמעותי, אבל לא קריטי). היתרון הוא שאם תראה את המסך ולמרות שהכל בסדר בו, עדיין תחליט שלא מתאים לך, תוכל לוותר על הרכישה ללא שום כאב ראש.

2) לקנות מהחנות הרחוקה עם שליח חינם עד הבית, תוך כדי שאתה מוציא מהם איזושהי הבטחה שאם במהלך השבוע הראשון יתגלו בעיות רציניות במסך ותצטרך להחליף/להחזיר, אז הם יאפשרו לך לעשות זאת ללא יותר מידי עלות מצידך. גם בכך יש עדיין סיכון.

פורסם
  • מחבר

פשוט אמרו לי שהפיליפס יותר לקריאת טקסטים והסמסונג הוא יותר למשחקים..כי השימוש העיקרי שלי הוא משחקים..

פורסם

תיקון: ה-PHILIPS הוא יותר להכל, וה-SAMSUNG הוא כל-כך עלוב שכל מה שאפשר לעשות בו זה לשחק (כי אז אתה לא שם לב לכמה שהוא עלוב).

;D

פורסם
  • מחבר

תיקון: ה-PHILIPS הוא יותר להכל, וה-SAMSUNG הוא כל-כך עלוב שכל מה שאפשר לעשות בו זה לשחק (כי אז אתה לא שם לב לכמה שהוא עלוב).

;D

סבבה מה שעוד יותר סבבה שהמסך נמכר בגיבור מחשבים ויש סניף בחיפה וזה יחסית קרוב אלי..והמחיר שם ממש טוב 1390..אז כנראה אני ילך אליו..אבל יש לך סקירות או אך אתה יודע בברור שהפילפס כל כך טוב?

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה המסך מגיע אם מעמד או שאני צריך לקנות גם מעמד?

פורסם

אין כזה דבר מסך שמגיע ללא מעמד.

פורסם
  • מחבר

בביקורת כתוב

"המסך מגיע ללא רגל ולכן יש לקחת זאת בחשבון, בחנויות מציעים רגל "מולטימדיה" של פיליפס אך זו

מגושמת מאוד ולא מתאימה לצבע השחור של המסך,"

מזה רגל מולטימדיה?היא בסדר והיא בחינם?

פורסם

אתה מדבר על מסך אחר בכלל..אבל הוא גם של פיליפס גם אני התבלבלתי בפעם הראשונה עד שקראתי את הפיסקה האחרונה שם בכתבה..תקרא תקרא

פורסם

רציתי לדעת האם VP903 כדאי על פני המסך הזה ?

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת האם VP903 כדאי על פני המסך הזה ?

ה VP930 נחשב ליותר טוב.

פורסם
  • מחבר

הנה עוד משהו לגבי הפילפס אולי לא כולם קראו את הביקורת:

המסך שהגיע אליי לבדיקה הגיע עם לא פחות משמונה (!) סאב פיקסלים מתים, כאמור היות ומדובר בביקורת

על ביצועי המסך לא הכנסתי נתון זה שכן הוא אינו קשור לביצועים.

בנוסף רציתי לראות כיצד מתמודד היבואן עם הנושא, ובכן היום הייתי עם החבר שקנה את המסך אצל היבואן

נפתחו לא פחות מארבעה מסכים חדשים מתקופות ייצור אוגוסט 2005 עד מרץ 2006 כאשר כולם בעלי פאנל

S-IPS ולא היה מסך אחד(!) שלא היו בו פחות מ 4 סאב פיקסלים מתים !!!.

הדבר מאכזב במיוחד ונראה שדגם המסך יוצר במיוחד מפאנלים שנזרקו או נבדקו ונמצאו בעלי יותר מידי פיקסלים מתים

כאשר כל המטרה להוזיל את המחיר בכמה שיותר.

יש לציין כי האחריות על דגם המסך הנ"ל היא לשלושה סאב פיקסלים מתים במועד ההקניה ואילו היבואן לא יכול להיתחייב

אפילו לתנאי הזה מכיוון שנראה שאין לו מסכים עם מספר מועט כל כך של פיקסלים מתים בדגם זה.

טענת היבואן היא כי הפיקסלים המתים הם לפי המפרט של פיליפס ולקוח אשר אינו מרוצה יכול לקבל החזר כספי

או לבחור להוסיף תוספת של בין 400 ל 500 ש"ח בכדי לקחת את הדגם הרגיל 200W6CS

בעל רגלית ובצבע כסוף עם פאנל P-MVA ובו אחריות לאפס פיקסלים מתים במועד הקניה.

יש לציין שחברי בחר להישאר עם המסך במקורי בעל שמונת הפיקסלים המתים מכיוון שמדובר רק בסאב פיקלסים

והם מפוזרים לרוב בפינות המסך אך לאדם "פדאנט" כמוני זה כמובן בלתי נסבל. עשו את החשבון שלכם טוב

לפני קניית המסך והיתעקשו לבדוק אותו עם תמונה שחורה לחלוטין בלי תאורה חזקה. בחנות קשה להבחין בפיקסלים השרופים

אך בבית ניתן להבחין בהם, לזכותם יאמר כי הם לא מפריעים לעבודה שוטפת וגודל הנקודה הקטן של מסך

20" תורם לכך.

אז אם המסכים באמת במצב כזה אני כבר מעדיף לקנות תסמסונג..

פורסם

למה זה קשה להבין ש-200W6CS זה לא 200W6MB?

פורסם
  • מחבר

ואי טעות סליחה!!

טוב זהו אז אני קונה ת 200W6CS..

יש לי כמה ילדים שרוצים לקנות תסמסונג מישהו יכול לכתוב לי את היתרונות של הפילפס 200W6CS על הסמסונג כי חבל סתם אנשים קונים מסך אם אפשר לקנות אחד יותר טוב..(כי אני אומר להם לכו על הפיליפס הם אומרים במה הוא יותר טוב ואין לא יודע כי מה שכתבתם זה תקנה תפילפס הסמסונג לא טוב..אבל פנאל ועוד דברים למה הוא יותר טוב אני לא יודע..)

פורסם

רק מבחינת הפאנל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים