עבור לתוכן

צריך המלצה לספק שלא חוסם!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעיף לכל הרוחות את 012 המנוולים שחוסמים פורטים ותוכנות כאלה ואחרות (כולם בטח יודעים על מה אני מדבר).

שמעתי שנטויז'ן ובזק בינלאומי לא חוסמות בשום צורה, האם זה נכון?

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עברתי מ 012 לבזק והייתי בהלם שאני מוריד פתאום פי 100 יותר מהר בערך...

קיצר בזק לא חוסמים

פורסם

014

Rule

:xyxthumbs:

פורסם

אני עברתי מ 012 לבזק והייתי בהלם שאני מוריד פתאום פי 100 יותר מהר בערך...

קיצר בזק לא חוסמים

:xyxthumbs:

פורסם

גם בזק בינ"ל חוסמים. פשוט כרגע פחות מאחרים.

פורסם

017 גם חוסמים !

אבל לי יש בזק וזה עובד טוב !

פורסם

נטוויז'ן משבשים בערך חצי משעות היממה אך לא חוסמים לפי מה שידוע לי.

בזק בנלאומי משבשים גם הם (לא יודע בדיוק כמה מהזמן ) ויש משתמשים שחסומים לחלוטין על ידה (לפי מקרה בקריזה בפורוםפ שיתוף קבצים :))

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר שאפשר לעשות נגד זה? להתאגד נגד כל החברות שחוסמות פורטים? תביעה ייצוגית, משהו?!

פשוט גניבה לאור יום!

פורסם

זה עלול להיות דיון ארוך מאוד :) ואני לא רוצה להכנס לכזה ואני בטח לא רוצה לקחת את הצד של ספקי האינטרנט בו

אבל צריך להבין את הנושא קצת יותר לעומק על מנת להבין אם זה פתיר מבחינתיינו המשתמשים.

ההטעיה והעובדה שהס]קיות לא מודות ואפילו משתמשות בזה לשיווק השרותים שלהם לחלוטין לא תקינה ואני בטוח שאפשר לנצח את זה בבית משפט.

אבל אם לוקחים כמה פרטים קטנים בחשבון אולי אפשר להבין את הנושא קצת יותר טוב,

1. רוחב פס לחול עולה הרבה יותר מאשר אתה מסוגל לשלם כמשתמש פרטי (פי מאה ממה שאתה משלם לצורך הענין)

2. חברות אינטרנט גם ככה בקושי ריווחיות ומטרתם להרוויח משהו אחרי כל הפעילות שהם עושות.

3. משתמש שיתוף קבצים משתמש בקו שלו פי 1000 בערך ממשתמש כמו אבא שלי למשל .

בסופו של דבר במקרה הכי מתקדם של תביעה בבית משפט וחיוב הספקיות לשים את הקלפים על השולחן נקבל בסך הכל שינוי בחבילות

כאשר החבילות החדשות יתומחרו לפי נפח תעבורה (כמו בעולם העיסקי) ולא לפי רוחב פס.

אי אפשר להכריח את החברות להפסיד הרבה כסף על הלקוחות שלהם ולכן בסופו של דבר אין כאן שינוי אמיתי לטובתיינו שאפשר לצפות לו.

לשים את הדברים על השולחן בהחלט מטרה טובה אבל היא תגרור שינויים שיפגעו בנו לדעתי.

נקודתית אולי מישהו יכול לתבוע ולקבל פיצוי זה או אחר או לפתור אולי לעצמו את הבעיה נקודתית אם הוא יעשה מספיק רעש.

זו הדעה שלי לפחות.

פורסם

אי אפשר להכריח את החברות להפסיד הרבה כסף על הלקוחות שלהם ולכן בסופו של דבר אין כאן שינוי אמיתי לטובתיינו שאפשר לצפות לו.

הדבר הכי טיפשי ששמעתי...

אם הספקיות החליטו למכור לנו חבילה ללא הגבלה מסויימת במחיר הפסד, שיספגו את זה.

בעיה שלהם!! הם לא ציינו בחוזה הגבלה לחו"ל כלשהי, אז הם מחוייבים לתת לנו מוצר מלא ללא הגבלות.

זה גוף עיסקי!! לא צריך לעניין אותך הרווחים וההפסדים שלו.

פורסם

^^^

נכון, וגם עם כולכך הם מפסידים שיעלו מחירים.

אני מעדיף לשלם פי 2 העיקר אני יקבל רוחב פס מלא 24 שעות ביממה כולל פינגים נמוכים ככול שאפשר וגם בלי חסימה.

וגם זה לא ממש פיתרון כי בחול יש חברות שנותנות במחירי הפקרות רוחב פס הרבה יותר מהיר.

פורסם

שמעתי שמועה שיש ספקיות שחוסמות שרתים של RS.

מישהו יכול לאשר?

פורסם

הדבר הכי טיפשי ששמעתי...

הידע שיש לך מהכיתה שאתה נמצא בה לא מספיק בשביל להביע דעה בנושא,

הפכת את זה לדיון חסר טעם,אני בטוח שיש מספיק קוראים כאן שישמחו לכתוב כמה הם ממורמרים ויתמכו בך.

תהינו.

פורסם

הידע שיש לך מהכיתה שאתה נמצא בה לא מספיק בשביל להביע דעה בנושא,

הפכת את זה לדיון חסר טעם

מסכים ומחזק.

אני מעדיף לשלם פי 2 העיקר אני יקבל רוחב פס מלא 24 שעות ביממה כולל פינגים נמוכים ככול שאפשר וגם בלי חסימה.

בשביל זה תצטרך לשלם לא פי 2, אלא פי 100. תשאל את אבא שלך אם יש לו כסף לזה. :lol:

וגם זה לא ממש פיתרון כי בחול יש חברות שנותנות במחירי הפקרות רוחב פס הרבה יותר מהיר.

וגם הן סובלות מעומסים מידי פעם ומגבילות מידי פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים