עבור לתוכן

שמועה-יוביסופט\סוני\ומידאוי\החרימו אתEGM מלתת ביקורות בגלל ביקורות נמוכות שקיבלו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא נציג החברות

אבל מבחינת הלקוח הפוטנציאלי זה מעצבן אותי

פורסם

החברות שכותבות ביקורות על משחקים משוחדות. המטרה שלהם זה למכור משחקים. ואם המשחק דפוק אז מספרים לך את החדשות הרעות בדרך שישמעו טוב (כמו ב robin hood men in tights ) .

זה לא אומר שהם לא יוכלו לסקר את המשחקים שלהחברות האילו. זה רק אומר שהם לא יקבלו מהם תמיכה כלכלית או משחקים לפני השיחרור הרשמי . אני יכול לפתוח אתר מחר ולהתחיל לקטול משחקים. חברות המשחקים לא יכולות לעשות כלום כי זאת דעה אישית שלי (כמובן כל עוד אני לא משקר) . אם האתר שלי יתחיל למשוך אנשים אז חברות המשחקים יבואו אלי עם מזוודות מלאות כסף כדי לשחד אותי שאני אגיד עליהם דברים טובים .

פורסם

לא בדיוק בשביל שתוכל לבקר על דבר מסויים במדיה תקשרותית החברה צריכה להזמין אותך לבקר את זה.

אם אתה הולך לחנות קונה את המשחק ומפרסם את זה בעיתון במקרה של ביקורת שלילית את פתוח לתביעות דיבה.

בארצות הברית קוראים לזה ביקורת לא משודלת או משהו בסגנון, בכל מקרה האתר חייב לקבל את המשחק מהמפיצה עם הרשאה לסקר אותו.

דבילי או לא אבל ככה זה עובד...

פורסם

שהחברות יבואו לעצמם בטענות ולא למי שמבקר אותם כי כנראה הם לא עושים עבודה מספיק טובה...וזה אכן המצב!

רוק המשחקים של יובי מסריחים וחייבים לשמור על אובייקטיביות...איך אני יכול לסמוך עכשיו על ביקורות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים