פורסם 2008 בינואר 917 שנים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24098איזה מעצבן לשמוע דברים כאלו
פורסם 2008 בינואר 917 שנים זה טוב או רע ?זו פוליטיקה של חברות ענק שלא אמורה לעניין אותנו כ"כ.שיפתחו משחקים טובים ויפסיקו לקשקש בזנב
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מחבר המילון של FF לא בדיוק ילמד אותי לכתוב שם ועוד בתרגום רוצה אתה מוזמן להראות לי איך לכתוב את השם בעברית
פורסם 2008 בינואר 917 שנים המילון של FF לא בדיוק ילמד אותי לכתוב שם ועוד בתרגום רוצה אתה מוזמן להראות לי איך לכתוב את השם בעברית רק עצה אחת קרירין - לעולם אל תסמוך על מילונים ממוחשבים. לא הFF אפילו לא של הWORD (ששם השקיעו יחסית הרבהעבודה) יודעים לאיית כמו שצריך. תבדוק מילה מילה במילון רגיל ואם אתה לא בטוח - תשאל. חבל שתקלוט מילה לא נכונהמהמילונים האלו והטעות תשתרש אצלך. "time flies like arrow" = זבובי זמן אוהבים חץ - אחד מהפנינים של התוכנותהראשונות לתרגום טקסט.בקשר לשם החברה - הוביסופט נשמע בעברית כמו HOBBY -תחביב SOFT - קיצור לתוכנה ולכן אף אחד לא הבין. נוהגיםלקרוא להם בארץ יוביסופט.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים זו פוליטיקה של חברות ענק שלא אמורה לעניין אותנו כ"כ.שיפתחו משחקים טובים ויפסיקו לקשקש בזנבנקווה שלא יתחילו לפתח הרגל של לשלול ביקורות רעות על פני פיתוח משחקים טובים.המילון של FF לא בדיוק ילמד אותי לכתוב שם ועוד בתרגום רוצה אתה מוזמן להראות לי איך לכתוב את השם בעברית עיוביס-הופת.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים א. מי אלו EGM? ואיך אפשר לאסור על גוף שמסקר, לסקר? מה, הם לא יכולים לקנות את המשחק ולומר עליהם את דעתו? ב. לא אמור להיות שם "An" איפושו(ב"Time flies like arrow")?
פורסם 2008 בינואר 917 שנים עברו 15 שנים (ואו, אני קולט עד כמה אני זקן) יכול להיות שהיה AN.עיוביס-הופת.הא?
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מחבר מי אלו EGM? ואיך אפשר לאסור על גוף שמסקר, לסקר? מה, הם לא יכולים לקנות את המשחק ולומר עליהם את דעתו?EGM זה קיצור של ה"ירחון למשחקים אלקטרונים" בתרגום לעברית באנגלית זה נישמע הרבה יותר טוב זה אחד מהירחונים הגדולים בתחום המשחקים לקונסולות אבל מאז שאתרים כמו גימספוט \IGN וכו יתפתחו הירחון לא מוכר טוב כמו בעבר ואני גם הפסקתי לקנות אותו בעניין הביקורות זה לא רק ביקורות זה גם ראיונות \סקירות וכו וגם הם מקבלים בחינם משחקים לביקורת החרמה זה אומר -אין פרסומות \אין ראיונות \אין סקירות ישירות וכו ככה שהנזק גדול וחבל שככה מתנהגים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.