עבור לתוכן

מתלבט בין הכרטיס NX88T512HP לבין Twintech nVidia 8800GT 512 MB עם הקירור החדש

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט מה כדאי לקנות האם את הכרטיס Twintech nVidia 8800GT 512 MB New Big Fan שמגיע עם הקירור החדש, או ללכת על הכרטיס GV-NX88T512HP ? שלפי מה שהבנתי הוא מומהר .

מה יותר כדאי הן מבחינת חום רעש וגם מחיר

פורסם

קודם כל תברר שבאמת יש את הגיגהבייט במלאי ובאיזה מחיר. זה כרטיס די נדיר ולא בטוח שחנות שמפרסמת באמת יכולה להשיג אותו במהרה.

דבר שני - תקרא מידע על הכרטיס בפורומים בחול וכדאי מאוד לקרוא גם תגובות משתמשים באתר NEWEGG, סה"כ הכרטיס טוב - אבל ראיתי בNEWEGG הרבה הודעות על בעיות של ארטיפקטים וחוסר יציבות שנפתרה רק ע"י הורדת מהירות השעון של הזכרונות. יכול להיות שהם לא עומדים באוברקלוק. בכל מקרה זה בטח לא כל ההודעות אבל זה יותר מ1 - 2.

לגבי TWINTECH, החברה ממש לא מוכרת וקשה מאוד למצוא מידע על הכרטיס הזה. כולם מדברים עליו אבל לא ראיתי כאן מישהו שקנה אותו - או לפחות פירסם מידע על זה (וחבל).

פורסם

אני אישית גם מעונין לקנות את הTWINTECH בעתיד.. לפי מה ששמעתי TWINTECH היא חברה קטנה אבל טובה.

חחוהיא גם קנתה את כונקט3D

http://hwzone.co.il/news/1181823151/16134/

אחי גם מבחינת מחיר ה TWINTECH יותר זול לדעתי תקח אותו

פורסם
  • מחבר

המחיר הוא 1.140 ללא מע"מ ,דבר שני לפי מה שאני מבין מכם אז עדיף ללכת על TWINTEC

פורסם

הכל תלוי בעיקר במחיר, אך גם באמינות החנות (שלא תעלם אחרי חצי שנה), ובבדיקה שלך את האתרים שהזכרתי (שזה כבר החלטה אישית).

לא ציינת אף אחד מהם.

(בגדול גיגהבייט חברה הרבה יותר מוכרת עם PCB הרבה יותר מושקע וקירור טוב הרבה יותר, רק אם בעיות ספציפיות עם הדגם - כדאי לברר).

פורסם
  • מחבר

את הג'יגהבייט אני קונה ממור לוי אם שמעת עליהם, וה-TWINTEC זה מהאתר FOXPC ולגבי המחיר זה עיניין של 50 ש"ח זה הכול אז מה אתם אומרים מה כדאי ?

ד"א כרגע יש לי כרטיס לא משהו "GEFORCE 6200" של ג'יגהבייט, ועכשיו שאני משדרג לכרטיס מפלצת אז אני רוצה שלא יהיו לי בעיות

פורסם

יש להם במלאי את ה - GB ? הוא עדיף בבירור.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי כן, יש להם אותו במלאי

פורסם

אתה דילר ? או שכל אחד יכול לקנות מהם ?

פורסם
  • מחבר

אחי כן, הוא יכול להזמין מהם, אז מה בסוף ללכת על 8800 GT המומהר של GIGABYTE ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים