עבור לתוכן

NBA Live 2008 - מיני דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

"שוט פייק" היה צריך להכתב.

ובקשר לNBA, דניס לך על NBA98 ;) אני שיחקתי בו בתור ילד ולשחק עם דניס רודמן (שמחליף תספורת כל משחק!), מייקל ג'ורדן, סקוטי פיפן ועוד חברים בבולס היה חוויה אלוהית לאז. בטח החדשים יותר טובים יותר אבל אני אגיד לך רק מניסיון שלי. :jump:

פורסם

ג'ורדן לא היה ב NBA 98, היה SG שקראו לו ROSTER PLAYER, הרישיון לג'ורדן הגיע רק ב LIVE 2000 והתפוגג ב 2005.

בכל מקרה, גם אני התאיישתי מהסדרה. הקטע המצעבן שכל עוד 2K לא יגיעו ל PC, הם ימשיכו לשלוט בשוק ולספק משחקי כדורסל דפוקים.

פורסם

תשחק ב2003 אחי...

שמה אפשר לשחק עם מייקל ג'ורדן בוויזארדס :)

בקשר ל2008.... גיהנום אחד גדול

פשוט סיוט לשחק את המשחק הזה! וזה בלתי אפשרי להגן!! כשאני וחבר שלי משחקים אחד נגד השני, ההגנה לא שווה כלום, לא משנה אם אני יעשה טריפל טים על שחקן, איכשהו השחקן התוקף דוחף את כולם, מין באג כזה.

וכבר מ2006, או אולי 2005 אני לא יודע כי לא שיחקתי, האנמיציות של ה"סופרסטארים" הם אותו הדבר. שנה שעברה וב2006 זה היה הsuperstar trigger, השנה זה אותו דבר רק שכאילו המשחק לוחץ לך כל הזמן על הtrigger, אבל האנמיציות של הinside scorer וhighflyer והplaymaker וכל אלה, הם אותו דבר כבר מ2006 :S.

בקיצר אם 2K SPORTS יעשו מאמץ קטן להעביר את הסידרה שלהם למחשב הם יעשו בחכמה, כי אני בטוח שכוווולם יעברו אליהם.

אגב.... יש NBA 2K8 לPSP? אני חייב לקנות אם כן!

פורסם
  • מחבר

לדעתי 2005 משחק מצוין עם גרפיקה שלא הייתה מביישת את 2008....(בעצם כן הייתה מביישת..[= )

חבל שKONAMI לא נותנים פייט לEA בתחום של הכדורסל ....בכדורגל הם עשו את זה מצוין!!!

חבל שחובבי הNBA בעלי הPC לא יכולים להנות ממשחק כדורסל ראוי לשמו ...פשוט בושה!!

פורסם
  • מחבר

סליחה על הדאבל אבל מישהו יודע אם זה 2K8 או NBA LIVE 08 ???

תודה לעוזרים...

פורסם

Live 08

פורסם

live 2008

נאיש משחק ממש יפה, כאילו משתמש בתנועות רגליים וכאלה ממש טוב

אבל אין צורך כי כמו שאפשר לראות אפשר לשים סלים ממש בקלות - שישפרו כבר לפחות את הרמה!!!

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היי משום מה לא מצאתי את הדיון הראשי :nixweiss:

אז למנהלים אנה העבירו במידה ויש דבר כזה :)

יש לי שתי שלטי XBOX 360 אלחוטים ואני לא מצליח לשחק בהם בNBA 08 שיניתי בהגדרות בדקתי שהם באמת מחוברים אבל כלום...

אני עזרו לי זה מחרפן שאתה מוציא כסף על משהו שלא עובד... >:(:(

בנוסף אולי יש איזה עדכון שיסדר את זה?? עם כן ויש איזה עדכון כלשהו אנה שלחו לי...

פורסם

אמור להיות לך בהגדרות מקשים layout שקוראים לו XBOX 360 CONTROLLER

פורסם

אז זהו ששינתי אפילו עשיתי .. זה לא עזר :(SAVE

פורסם

הצלחתי!!! היתי צריך בסך הכל ללחוץ על הציור של השלט ולבחור שלט...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכל המומחים!

מבקש עזרה בנושא יצירת שחקן חדש לקבוצה.

ניסיתי לייצור שחקן חדש עם הגדרות משלי אך לצערי המשחק לא שמר אותו ואין לי כל יכולת לשחק איתו בSEASON רגילה.

אודה למי שיוכל להסביר כיצד לייצור שחקן משלי, לשמור ושאוכל לשחק בו בSEASON רגילה במשחק.

תודה רבה והמשך לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים