עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת - מחשב למשחקים +OC בתקציב של 4000 ש"ח MAX ללא ציוד היקיפי ללא מסך

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב מנתניה. שמעתי על דעות כנגד IVORY ושמעתי דעות כנגד KSP.

בכל זאת אני קונה מKSP כמה חלקים (דיסק קשיח,זכרונות וDVDRW)

ואני כונה את שאר החלקים מגיבורנט.

www.ksp.co.il

www.gibornet.co.il

שם מחיר כמות סה''כ

PALIT GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI HDTV PCI-E 1243.00

ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 435.00

INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 854.00

GIGABYTE GA-P31-S3L (S775) INTEL P31 SOUND LAN SATA 440.00 - (לא בדקתי את הלוח אם הזה) אותו אני צריך להחליף -מגיבור

¤ סה''כ 2972.00 (גיבורנט)

OCZ DDR2 800MHZ Platinum Revision 2 DC XTC 320

395 WD 320GB 7200RPM 16MB

‏SH-S203B DVD±R x20 Black Sata‎ Samsung 165

¤ סה''כ 880.00 (KSP)

כל המפרט ביחד 3852 ¤ . פחות 440 על הלוח אם. 3412 סה"כ (ללא לוח אם)

אני צריך מגיבור נט לוח אם מתאים.

(בלי מארז) לרגע זה אני לא זקוק.

האם המפרט שלי טוב?

פורסם

סה"כ מעולה , רק צריך להחליף לוח אם ל P31-DS3L ועדיף לקחת קירור למעבר Arctic cooling Freezer 7 pro במקום קירור BOX הוא יהיה הרבה יותר טוב ל OC ...

אם תוכל לחרוג קצת הייתי לוקח כרטיס מסך של GIGABYTE/ASUS/BFG ...

פורסם

לא ממליץ לך לפצל את הקנייה. קנה בחנות אחת.

בייחוד שמדובר בKSP.

פורסם
  • מחבר

סה"כ מעולה , רק צריך להחליף לוח אם ל P31-DS3L ועדיף לקחת קירור למעבר Arctic cooling Freezer 7 pro במקום קירור BOX הוא יהיה הרבה יותר טוב ל OC ...

אם תוכל לחרוג קצת הייתי לוקח כרטיס מסך של GIGABYTE/ASUS/BFG ...

הכרטיס מסך של PALIT מצויין. במיוחד המאוורר שלו. אבל בגיבורנט יש לו אחריות רק של שנה..

אבל זה לא משנה לי כי אני עוד פחות משנה מתגייס... ואף אחד לא יגע במחשב 3 שנים אז הזמן אחריות יפוג בכל מקרה..

הלוח אם הזה אני לוקח כנראה , אני אבדוק אותו באתר של גיגהביט כשהאתר יפעל מהר יותר.. (יש לו בעיות שם)

GIGABYTE GA-P31-DS3L (S775) INTEL P31 SOUND VGA LAN SATA

זה הקישור אליו : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1942&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e&

אני חייב חנויות מנתניה בגלל זה אני קונה מKSP ומגיבור. KSP חנות גרועה אבל זה לא משנה כי לדיסקים הקשיחים זה 3 שנים אחריות, לזיכרון לכל החיים ולכונן נדמה לי לשנה. הם עושים בעיות באחריות.

גיבור גם אמרו לי כמה דברים רעים על החנות.

פורסם

סבבה אם יש לך אחריות על החלקים אז זה בסדר למרות שלא היתי קונה מ KSP עירוב החלקים מוזיל לך את הקנייה

הלוח אם הוא בדיוק למה שהתכוונתי...

פורסם
  • מחבר

סבבה אם יש לך אחריות על החלקים אז זה בסדר למרות שלא היתי קונה מ KSP עירוב החלקים מוזיל לך את הקנייה

הלוח אם הוא בדיוק למה שהתכוונתי...

אתה מתכוון מיקר.

עכשיו עשיתי משהו חכם. למרות ששמעתי מלא דברים רעים על IVORY.

אני קניתי שם לפני 3 שנים. מחשב סוס. כל בעיה שקרתה. החליפו לי חדש בלי להתווכך אותו חלק בול.

וגם יש לי עובדה חברה של אח שלי נהרס לה המחשב והחליפו לה את כולו לאותם חלקים בלי להגיד כלום. (ברק)

טוב אז כדי לבדוק. כתבתי את המפרט בWORD בצירוף מכתב . וכתבתי לIVORY (נתניה) שאני אשמח אם הם יכתבו לי הצעת מחיר על הרכיבים.

אם יהיה שווה אני אקנה הכל מהם. אם לא אני אעשה את העירבוב. או הכל מגיבור רק יקר יותר.

עריכה : כנראה הם באמת גרועים >:(

הם מתקמצנים להחזיר לי פקס עם הצעת מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים