עבור לתוכן

בעיה אם פינג גבוה מדי במישחקים מה ניתן לעשות כדי להוריד פינג?

Featured Replies

פורסם

אשמח אם תעזרו.הפינג שאני מקבל במשחקים הוא מאוד גבוה 300+

שידרגתי את האינטרנט ל-5\0.512 אך עדיין אין שינוי בפינג.

אני מחובר דרך נטוויזן והוט, מה ניתן לעשות בשביל להוריד את הפינג? ממה הבעיה נובעת???. להחליף ספק אינטרנט??? הבנתי שגם אם ספקים אחרים הבעיה קיימת.

תודה רבה לעונים

;)

פורסם

אם זה פינג לשרתים בארץ - בדוק אם משהו רץ לך על המחשב (p2p, סריקת וירוסים).

אם זה פינגים לחו"ל - עליך לקבל את העובדה שלא נולדת בחו"ל. מה לעשות, ארה"ב זה רחוק ואירופה היא במרחק של שעות טיסה...

אחרי שתקונן על מר גורלך, תבדוק אם שווה לך לעשות חיבור לחבילות גיימר של הספקיות... אולי תצליח להוריד איזה 100-150 ms.

פורסם
  • מחבר

תודה. כל כך פשוט???? האמת שציפיתי לפינג קצת יותר נמוך מחו"ל. :screwy:

פורסם

אירופה: 120 עד 400 ms

ארה"ב: 230 עד 600 ms

תלוי בעומס.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. :) 8)

פורסם

השאלה היותר מעניינת היא אם ספקיות האינטרנט מתעדפות את הפינגים כדי ליצור רושם של חיבור יותר מהיר. (הרי התעבורה עצמה במשחקים לא עוברת על גבי פינגים)

פורסם

מה נחשב בתור פינג טוב?

לארץ: עד 50

לאירופה : עד 150

לארה"ב עד 200

אני אישית מקבל 140-94 לשרת באירופה ופינגים של 50-90 לHOSTS באירופה

ושוב יגידו לך מרחק מרחק עומס וכו' , אבל אני אומר לך הכל תלויי בספקית והתעדוף שלה

פורסם

אני ממליץ לך להתחיל לשגע את HOT (כי רוב הבעיות כאלה זה מהם)

כי בעיה דומה הייתה לי ואחרי ששיגעתי את הספקית הם הפנו אותי לספק התשתית שלי (בזק) והם עזרו לי להבהיר להם שאצלהם הבעיה כמו כן בסוף בזק סידרה את הבעיה והיום אני מקבל פינגים נמוכים עד ל-120 באירופה

דרך אגב גם לי יש חבילה כמו שלך

פורסם

אני מחובר ל 012 ו ל 014 דרך ADSL 1.5/256

ב 012 יש לי פינגים נמוכים בחצי מ 014 (אירופה וכנ"ל לארה"ב) , תגובתה של 014 הייתה שהם משפרים את התשתית - ואני חייב להודות שהפינגים ירדו אבל עדיין גבוהים ב 100ms יותר מ 012 - לצערי מבעיה שלא ברורה לי דרך 012 אני לא יכול להתחבר לשרת המשחקים אמריקן ארמי :nixweiss:

בקיצור כולם אותו ח..

(אני חושב שהפינגים ב 014 יותר גבוהים כי הם רוצים שתעבור למסלול גיימר - אבל זאת רק דעתי)

פורסם

bandwidth!=latency

תגידו עשיתם פעם traceroute לאותם שרתים?

מה הקשר של רוחב הפס?

פורסם

מה הקשר ל- traceroute?

traceroute זו בסה"ך אפליקציה שמבוססת על ping. (ההבדל הוא שההודעות שהיא מקבלת חזרה הן לא בהכרח echo אלא גם time exceeded וככה כביכול מתקבל תזמון מנקודות באמצע המסלול).

פורסם

אז זהו שאנשים לא מבינים שיש מסלול של ניתובים בדרך שגם הפינגים תלויים בו.

פורסם

אני יודע שהנושא נטחן כאן, אך למרות זאת פתחת דיון עם כותרת שלא ממש עונה למתבקש ע"י חוקי הפורום.

תשנה אותה? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים