עבור לתוכן

חשוב לי רק השקט (הנפשי)

Featured Replies

פורסם

קראתי (באמת) את כמעט כל השירשורים לגבי ה-P150, P180, P182, ואני יודע שאני סגור על זה שאני קונה את אחד מהם השבוע.

אבל....

אני לא מצליח להחליט איזה מהם...

לא משנה לי באמת כמה זה יעלה, אבל למה לשלם יותר על ה-P180/P182 אם הם באים בלי ספק... (לעומת הP150)?

(ברור לי שה-P182 עדיף על ה-P180, בגלל שההבדל במחיר זניח אם בכלל, ובגלל סידור הכבלים, ביטול ה-vga-duct...

ומה זה בקר שליטה למאווררים? כאילו - מתגי כיבוי והדלקה חיצוניים?)

אבל השיקול שלי הוא שבכדי לשמור על שקט מוחלט (silent ולא רק quiet), ב-P182 אני אאלץ לקנות גם ספק כח טוב שישמור על השקט.

נראה לי שאני אקנה את ה-Corsair VX450 (אני לא צריך עוד הספק למפרט - ראו פירוט בתחתית),

למרות שגם ה-Seasonic S12II אמור להיות שקט וטוב. (יש העדפה?).

השאלה אם אני לא מקבל בסוף תכל'ס את אותו דבר כמו בקניית סונטה III ? (שזה המודל האחרון של P150, לכל הקוראים שלא מכירים).

ואפילו שמעתי שאולי ה-P150 טיפה יותר שקט? (שזה מוזר כי לשניהם יש מאווררים של TriCool כמוצרים של Antec).

באמת שכסף זה לא שיקול, אבל לשלם פי 2 על אותו הדבר?

כי ה-P182 קצת יותר גדול?

Xtract - אני יודע שאתה היית ממליץ דווקא על ה-CM690, אבל קראתי בכמה ביקורות שהוא פחות שקט מהמארזים של אנטק,

ושקט הוא השיקול העיקרי שלי.

אגב- אני לא עושה OC, לא משחק משחקי מחשב (ולכן לא קונה כרטיס מסך בשביל מחשב HTPC), וקונה למארז החדש E6750+GigabyeP35+2G DDR,

עם מאוורר Scythe Ninja (באמת חשוב לי השקט),

ומתקין עליהם לינוקס-אובונטו, אם זה משנה למישהו. (בלי windows בכלל).

אהה, ושאלה מפדחת, לא קלטתי עדיין, מה זה ספק מודולארי? (שיכול להוציא מתחים שונים לשליטה בסל"ד של המאווררים או לוחות כלשהם?)

תודה על כל תשובה רצינית.

פורסם

קראתי (באמת) את כמעט כל השירשורים לגבי ה-P150, P180, P182, ואני יודע שאני סגור על זה שאני קונה את אחד מהם השבוע.

אבל....

אני לא מצליח להחליט איזה מהם...

לא משנה לי באמת כמה זה יעלה, אבל למה לשלם יותר על ה-P180/P182 אם הם באים בלי ספק... (לעומת הP150)?

כמו שאני רואה, באמת חשוב לך השקט, אל תתפשר אם חלית בתסמונת אנטק, לך על ה-P182 לפי מה שזכור לי ה- P180 מקביל אליו בערך,

אבל מבחינת צבע ... ה- 182 הרבה יותר יפה ^^.

(ברור לי שה-P182 עדיף על ה-P180, בגלל שההבדל במחיר זניח אם בכלל, ובגלל סידור הכבלים, ביטול ה-vga-duct...

ומה זה בקר שליטה למאווררים? כאילו - מתגי כיבוי והדלקה חיצוניים?)

בפשטות - שולט על ה- RPM של המאווררים, ובהנחה שיש לך LED FAN אז גם על החוזק של התאורה.

אבל השיקול שלי הוא שבכדי לשמור על שקט מוחלט (silent ולא רק quiet), ב-P182 אני אאלץ לקנות גם ספק כח טוב שישמור על השקט.

נראה לי שאני אקנה את ה-Corsair VX450 (אני לא צריך עוד הספק למפרט - ראו פירוט בתחתית),

למרות שגם ה-Seasonic S12II אמור להיות שקט וטוב. (יש העדפה?).

יש לך עוד אופציה מעולה - PCP&COOLING Silencer 470W

השאלה אם אני לא מקבל בסוף תכל'ס את אותו דבר כמו בקניית סונטה III ? (שזה המודל האחרון של P150, לכל הקוראים שלא מכירים).

ואפילו שמעתי שאולי ה-P150 טיפה יותר שקט? (שזה מוזר כי לשניהם יש מאווררים של TriCool כמוצרים של Antec).

באמת שכסף זה לא שיקול, אבל לשלם פי 2 על אותו הדבר?

כי ה-P182 קצת יותר גדול?

ה- P150 כבר discounted, לא שזה קשור [או שכן], בכל אופן הוא לא ברמה של ה- P180 שעשוי משלוש שכבות.

Xtract - אני יודע שאתה היית ממליץ דווקא על ה-CM690, אבל קראתי בכמה ביקורות שהוא פחות שקט מהמארזים של אנטק,

ושקט הוא השיקול העיקרי שלי.

אגב- אני לא עושה OC, לא משחק משחקי מחשב (ולכן לא קונה כרטיס מסך בשביל מחשב HTPC), וקונה למארז החדש E6750+GigabyeP35+2G DDR,

עם מאוורר Scythe Ninja (באמת חשוב לי השקט),

ומתקין עליהם לינוקס-אובונטו, אם זה משנה למישהו. (בלי windows בכלל).

אהה, ושאלה מפדחת, לא קלטתי עדיין, מה זה ספק מודולארי? (שיכול להוציא מתחים שונים לשליטה בסל"ד של המאווררים או לוחות כלשהם?)

בספק מודולארי אתה משתמש רק בכבלים שאתה צריך להשתמש בהם, זאת אומרת שהכבלים מופרדים מהספק, אתה בוחר

את הכבל שאתה צריך - זה חוסך המון בלאגן בארגון של הכבלים.

תודה על כל תשובה רצינית.

פורסם

לדעתי באמת אין טעם להשקיע בדגמים היקרים יותר והייתי הולך על ה - P150.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים