עבור לתוכן

צריך המלצה למדפסת

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה.

כבר שנים אני משתמש ב:

פנסוניק (KX P1084 (dot matrix

אבל באמת הגיע הזמן לעבור להזרקת דיו.

אני מחפש משהו עד 600 ש"ח

ושתחזיק מעמד (אני בכל מקרה בקושי מדפיס)

ראיתי באתר של בנק הפועלים את המבצע:

מדפסת צבעונית Canon S100 במחיר חסר-תקדים: רק 298 ¤

מה דעתכם?

פורסם

קח את ה - HP DJ 845 במקרה שיש לך חיבור USB פנוי. היא עולה עד 500 ש"ח ושקטה מאד בהדפסה.

יש גם מדפסות של לקסמרק, זולות יותר ויש גם זירוקס (בלמיר - www.lamir.co.il), במחיר נמוך במיוחד (60 דולר בערך).

פורסם

לא להתפתות כל כך למחיר נמוך כדי לקבל מדפסת לא אמינה...

פורסם

LEXMARK Z43

WWW.LEXMARK.COM

עולה 520 ש"ח באופיס דיפו

דן

פורסם
עולה 520 ש"ח באופיס דיפו

ושווה שקל 90, ממש כמו גלידה במקדונלד.

פורסם

אם מדברים על אמינות אז רק HP (ובמקרה שלהם, גם האיכות משחקת מקום חשוב. למרות שבאיכות אפסון מקום ראשון ברוב המקרים).

HP 920C. אני לא חושב שמישהו פה יתווכח איתי על זה כי כולם יודעים שזאת מדפסת מצויינת. גם מהירה (למרות שמכל סידרת 900 של HP, היא נחשבת הכי איטית. אבל עדיין HP תמיד מהירים בכל מקרה), גם איכותית (עם PhotoRET III כמו בכל סדרת 900 של HP) ואמינה כמו כל המדפסות של HP. מחיר: 610 ש"ח. שווה לשלם עוד 10 ש"ח עבור משהו שלא תתחרט עליו ותוכל לשרוד איתו לכמה שנים טובות.

פורסם

פשוט הוצאתי את המילים מהפה.

המדפסת האחרונה (לדעתי) שתטצטרך לקנות.

אחלה קניה.

נ.ב.

550 שקל באופיס סיפור ו580 בשאר החניות

תתחדש ;D

פורסם

יפה, תקנו חכם, ולא זול ! למרות שבמקרה הזה זה גם זול...

פורסם

ד"א - למישהו יש ניסיון עם זירוקס 750M

אחלה מחיר, 4 ראשים, ומהירה למדי. (לפחות ככה הם טוענים.)

במחיר של 300 שקל, זה בערך ראשי דיו ל695 של חבר.

;D

פורסם

אני אישית ממליץ על ה HP 970cxi

פצצה של מדפסת בסביבות ה 900ש"ח אם אני לא טועה זאת המדפסת הטובה ביותר מסדרת ה 900

פורסם

אני אישית ממליץ על ה HP 970cxi

פצצה של מדפסת בסביבות ה 900ש"ח אם אני לא טועה זאת המדפסת הטובה ביותר מסדרת ה 900

חחח

הבנאדם ביקש המלצה על מדפסת במחיר מסוים ואתה מביא לו מדפסת ב-900 ש"ח !

אופיס דיפו ממש לא זולים. מומלץ לעשות השוואת מחירים לפני שרצים לקנות

אותו סורק בדיוק עולה אצלם 150 ש"ח יותר מפלונטר למשל.

לא חבל על הכסף ?

הזירוקס בטוח יותר שווה מה- HP DJ695 שזאת מדפסת מכה !

פורסם

סידרת 9xx של HP נחשבת לטובה.

למרות שאני גמרתי עם מדפסות הזרקת דיו! פשוט אכזבה.

נמרח, דהוי וכ'ו...

כל החברות אותו דרעק. אפסון בעלת איכות מדהימה אבל אמינות זוועה, המדפסת הכי זולה שלהם משתווה באיכותה לאחת ממדפסות היוקרה של HP ואולי אפילו עוברת אותה בביצועים ובאיכות התמונה אבל נדפקת בלי סוף!

HP? עדיף שלא לדבר, כל שני וחמישי מדפסת חדשה, אמינות גם לא מרשימה במיוחד.

סיכות שולטת!!!

:smoke:

פורסם

אני לא יודע על איזו בעית אמינות אתה מדבר ב-HP ואולי זה רק מקרה פרטי

אני הדפסתי פרוייקט גמר-ספר של 160 עמודים בחמישה עותקים (לא כולל טיוטות והדפסות ביניים) והמדפסת HP DJ815 שכבר לא היתה מאד חדשה, עמדה במשימה בלי שום בעיות (אמנם נגמר הדיו אבל זה היה קורה בכל מדפסת).

לעומת זאת אני מכיר שלוש מדפסות אפסון 600 שעלו איזה 1500 ש"ח בזמנו , ושלושתן הלכו לזבל כי הלך שם משהו שכבר לא היה שווה את התיקון. והרעש של המדפסת הזו לעומת ה-HP, והאיכות הגרועה ברגע שעוברים לדיו לא מקורי (זול) זה משהו שחייבים לקחת בחשבון וצריך להיזהר מקניה גרועה (למרות שאני בטוח שאפסון השתפרו מאז).

פורסם

או.קיי... אכנס קצת יותר לפרטים.

ברשותי HP DESKJET 600 החל מדרייברים הבנויים בחלונות אשר עושים טובה בכלל שהם עובדים, ההדפסה בשחור זוועתית, הדיו נמרח, כל הפונטים לא מובנים, מחיר המחסניות לא מוצדק וכ'ו...

לא מבין למה זה, לעוד חמישה חברים שלי שיש להם את אחת המדפסות מסידרת ה 6xx, יש את אותה בעיה!! רק לחבר שלי שגם רכש את ה HP600 לפני מס' שנים טובות, אין שום בעיה.

יכול להיות שרק סידרה 6 היא אכזבה, בשבילי זה מספיק כדי לא לרכוש עוד מדפסת מהחברה הזאת!

פורסם

סידרה 600 גרועה למרות שה-695 היתה הסובארו של המדפסות בארץ, הכי נמכרת (וזה רק מראה שעמישראל קונה כמו עדר בלי להבין שום דבר ).

סידרה 8 ומעלה של HP זה כבר משהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים