פורסם 2008 בינואר 517 שנים שלום לכולם הקמתי רשת אלחוטית ל- 2 מחשבים 1- ראוטר TP-LINK WR-641\G 2- כרטיס רשת TP-LINK TL-650\G הערה:יש לציין שבעת התקנת הדרייבר WINDOWS הוציא הודעה שאין חתימה דיגיטלית לדרייבר , אך בכל זאת ביצעתי התקנה. הכרטיס מזהה את הרשת(ראוטר) ויש חיבור לאינטרנט אך אני שם לב שרמת הקליטה נמצאת במצב נמוך לעיתים אף נמוך מאד המשחק עם האנטנה לא שיפר את המצב המחשב שבו מותקן כרטיס הרשת נמצא כ8 מ' מהנתב האלחוטי ולא בממ'ד האם הבעייה בציוד הנ"ל? נא עזרתכם האדיבה בבעיה
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים גם לי יש אותה הבעיה..יש לי ראוטר של edimax חדש ומחשב חדש ( E6750) והגדרתי הכל כמו שצריך והאימיול עובד אצלי סבבה (בלי low ID) אבל יש לי אות נמוך ואין לי מושג למה..(רשת אלחוטית של 2 מחשבים כשהמחשב הישן מחובר באופן חוטי לADSL שמחובר לראוטר בכבל.עזרתכם בנושא..(=תודה~נתי
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים פשוט מאוד: הפרעות אלקטרו-מגנטיות.יש טלפונים אלחוטיים, טלויזיות, מכשירי חשמל בסביבה?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים זהו שהראוטר היה מעל הכונן של המחשב הישן, הורדתי אותו,והמודם גם אז גם הורדתי..אבל יש איזה מרחק אווירי של בערך 16 מ' משהו כזה..עם קירות באמצע..זה מה שמפריע?! כי אמרו לי שזה לא דבר שמפריע לרשת אלחוטית, וחוץ מזה בעזריאלי ובבתי קפה יש רשת אלחוטית אתה רוצה לומר לי ששם זה לא מפריע ואצלי כן?ואגב, יש בסלון פה טלפונים אלחוטיים..אבל לא יותר מזה..מחכה לתגובהנתי(=
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בהחלט מרחק בעייתי תנסה לעשות ניסויים של שינוי מיקום וניתוק ציוד חשמלי בדגש על טלויזיות וטלפונים אלחוטיים. אל תשכח שבעזריאלי כל השטח מכוסה ב"נקודות חמות" כדי לכסות את אזור הקניון בקליטה אבל אם אתה נכנס לחנות גדולה בפנים כמו המשביר לצרכן אתה מאבד את האות (נבדק עם E65).
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0 -עזר גם לי- (ואני גם בבניה של פרוייקט מסויים על כך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.