עבור לתוכן

האם יש האחריות על דיסק קשיח במידה ויש bad sectors?

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק של 80 שיש עליו אחריות (הוא פחות משנתיים אצלי)

התגלו אצלו 4k של bad sectors...

האם למישהו יש ניסיון עם חניות על אחריות בנושא זה?

פורסם
  • מחבר

האם למישהו יש תגובה, דעה, משהו..

זה קצת דחוף....

פורסם

א. אסור להקפיץ.

ב. כן, יש אחריות במקרה כזה.

פורסם
  • מחבר

סליחה לא ידעתי

תודה על התשובה

יש מצב שאחריות יכולה להיות פחות מ 3 שנים? זה של wd.

פורסם

אם לא קנית מKSP\אייבורי לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

אם לא קנית מKSP\אייבורי לא אמורה להיות בעיה.

עם כל הכבוד לשטויות שנעשות בחנויות האלה, אחריות על HD, אתה תמיד תקבל כמו שהיבואן נותן...

אז לא לומר שטויות, אלא אם כן אתה מעוניין מתביעה מצידם.

פורסם

היות שKSP\אייבורי מייבאים עצמאית את ההרדיסקים שהם מוכרים, ואני יודע בוודאות שהיתה תקופה שKSP נתנה עליהם רק שנה אחריות

(האותיות הקטנות מאחורי החשבוניות שלהם) אז כנראה שאני לא אומר שטויות. אתה מוזמן לברר לפני שאתה מפגין את חוסר

הידע שלך בציבור.

פורסם
  • מחבר

לגבי ksp מהכרות אישית (דיסק קשיח של אחי) יש אחריות של 3 שנים(ככה כתוב אצלו בחישבונית)

אצלו הוא נשרף והוחלף בלי בעיה

יכול להיות שבתקופה מסוימת הם עשו שטיות...

הבעיה אצלי שאני קניתי בחנות קטנה בנתניה כך שיש לי חששות לכן רציתי לדעת בודאות מה הזכיות שלי.

הדיסק הקשיח אצלי לא קרס אבל התגלו אתו bad sectors...

בכל אופן תודה על המענה..

פורסם

, ואני יודע בוודאות שהיתה תקופה שKSP נתנה עליהם רק שנה אחריות

(האותיות הקטנות מאחורי החשבוניות שלהם)

הם ירדו מזה מהר מאוד (לדעתי חברת WD העולמית אסרה עלהם)

פורסם

אז לא לומר שטויות, אלא אם כן אתה מעוניין מתביעה מצידם.

בוא'נה, אשכרה אנשים מפחדים לפתוח את הפה על KSP מאז שהם זכו באותה תביעה מול אותו אחד ששפך עליהם דליים של רפש באופן מתמשך בכל פורום ציבורי שאיפשר לו (ואח"כ לא הצליח להוכיח בבית-משפט שהם באמת רימו אותו).

יש הבדל בין הוצאת דיבה שיטתית ומכוונת לבין חוות דעת בפורום, אפילו אם היא מבוססת על דעות קדומות.

פורסם

בוא'נה, אשכרה אנשים מפחדים לפתוח את הפה על KSP מאז שהם זכו באותה תביעה מול אותו אחד ששפך עליהם דליים של רפש באופן מתמשך בכל פורום ציבורי שאיפשר לו (ואח"כ לא הצליח להוכיח בבית-משפט שהם באמת רימו אותו).

יש הבדל בין הוצאת דיבה שיטתית ומכוונת לבין חוות דעת בפורום, אפילו אם היא מבוססת על דעות קדומות.

וכפי שטענתי בזמנו - זו בדיוק היתה המטרה שלהם, לא הרווח הקטן (מבחינתם) אלא סתימת הפה לעוד 100 אנשים שצודקים

בטענות שלהם ובצורה שבה הם מבטאים אותה. בכ"מ לגבי KSP ואייבורי - זו לא דעה קדומה, באמת היתה תקופה שהם נתנו

אחריות על הרדדיסקים לשנה אחת בלבד.

פורסם

לפותח הט'רד, פשוט תתקשר לחנות ותשאל קודם, אחר כך תבוא ותשאל בפורום.

ננעל עקב חוסר עניין לציבור :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים