עבור לתוכן

איזה שילוב מארז+ ספק עדיף (עד 500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

המליצו לי בפורום מומלצים על השילוב הבא

FOXCONN TLA570 Silver/Black 1x 90 mm CPU V- Tube + FSP 400W (120mm) SATAx 2 PFC

¤351

בחנות המליצו לי על

מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 420 ¤

המעבד E6750 בלי כרטיס גרפי (כרגע לפחות), מה עדיף מבחינת השקט?

שכחתי דבר חשוב, גם חשוב שלא יהיה מצועצע

פורסם

SUNBEAM TUNIQ 3 + FSP 350W PN.

פורסם
  • מחבר

המחשב כנראה יקנה בסקאי פיסי, והשילוב הנ"ל לא קיים אצלם (לפחות לא מעודכן באינטרנט).

במידה ואכן הם לא יכולים לספק מוצרים אלה, יש המלצה אחרת שתתאים?

פורסם

COOLERMASTER CENTURION 532 + HEC 400W TRT.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובה קצרה, מהירה ולעיניין

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

נכנסתי היום לסקאי פיסי

וביקשתי את המארז והספק שהומלצו בהתחלה SUNBEAM TUNIQ 3 + FSP 350W PNR

בהתחלה היה ויכוח ארוך כי הם חשבו שהמארז הוא מאורר.

כדי לקצר את הסיפור, הם לא הבינו מה מיוחד במארז הזה ובמה הוא יותר טוב מ COOLERMASTER CENTURION 534 שדרך אגב נמצא אצלם במלאי ועולה 340 ש"ח (אולי בגלל זה הם לא מפרסמים אותו באינטרנט).

חוץ מזה למרות שהם מומלצים בפורום הם לא מעריכים את המלצות הפורום, לא מכירים את דניס ובסוף התחילו לזרוק עלי מיליון צירופים של מרארזים וספקים כדי להראות לי שאני לא מבין כלום

סתם אחד הצירופים שהביאו לי (לא זוכר מה) עולה 650 ש"ח, עם מארז וספק איכותיים... אמרתי להם שזה מעבר לתקציב שנתנתי אז בטח שלא ימליצו עליו

פורסם

זה ברור שהם לא מכירים אותי חחח

ה - 534 מארז טוב.

פורסם
  • מחבר

^^^

אני די בטוח שהם מכירים כ דיברתי עם אותו מוכר לפני מספר חודשים על הפורום והיום הוא מדבר כאילו שהוא לא גולש באתרים כאלה (אולי קיבל באן), ויחד עם עוד אחד זילזלו במה שאנשים ממליצים בפורום. קצת הגנתי עליך שאתה לא סתם אחד...

בקיצור אמרתי להם שמה שאני יודע עליו זה מה שאמרת שקט יחסית ונראה טוב

עשיתי עליו קצת חיפוש,

באתר הזה http://www.pro-clockers.com/review.php?id=220&page=1

שאין לי מושג אם הוא אתר איכותי או לא, יש סקירה עליו

העתקתי את המסקנות מעמוד 5

Conclusion

Right now, this wonderful case retails for just under USD $80 and that's a great price in my opinion. While the 3D Core-Fan system may need some tweaking, it remains an innovative idea. Installation isn't the easiest, but well worth the effort. It's a beautiful case and nearly silent in use. All in all, I would recommend the Tuniq 3 to my friends and that's about the highest compliment I can give a case. Well, that and the Pro-Clockers Highly Recommended Award.

ה- 534 יקר אצלם מאוד

פורסם

אתה חייב לקנות מסקאי? יש את FOXPC גם בראשון.

פורסם
  • מחבר

לא חייב לקנות אצל אף אחד. בסקאי זה נוח בגלל שזה על הדרך אבל ראיתי שגם השועל די קרוב... (תודה על ההמלצה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים