עבור לתוכן

ASUS 2014L1T לא עובד עם דיסקים DVD של Silver Line , לידיעתכם!

Featured Replies

פורסם

מסתבר שהבעיה היא לא בצורב אלא בצורב בשילוב עם הדיסקים האלה...

צרבתי על דיסק של benQ וזה כן הצליח לצרוב...

פורסם

הייתי זוקף זאת לזכותו,ואת השימוש בהם לרעתך. :xyxthumbs:

בכל אופן אני מאמין שהמידע הזה יהיה שימושי .

פורסם
  • מחבר

ועכשיו השאלה היא מה אני עושה עם 48 דיסקים ריקים שיש לי :nixweiss:

אגב , אם מישהו רוצה , אני אמכור לו ב 40 ש"ח :smile1:

פורסם

אם אתה רוצה שהוא יזהה אותם תחליף את הקושחה של הצורב.תקח בחשבון שיש סיכון קטן בדבר.לדעתי זניח אך קיים.

פורסם

האם ניסית לצרוב במהירות נמוכה יותר ? קניתי ב KSP מדיה של VERBATIM תוצרת הודו. למרות שניתן לצרוב בהם במהירות 16, אני גיליתי שהדרך היחידה לקבל דיסק ללא שגיאות היא לצרוב במהירות 4. נסה לצרוב במהירות 8 או אפילו 4. במקום לזרוק חבילה של 25 דיסקים, אני משתמש בהם במהירות 4. 15 דקות לצרוב DVD זה לא כזה נורא.

פורסם

למה אתה מתכוון אם שגיאות?עשית סריקת טעויות או שהמידע פשוט לא קריא או שיש קפיצות?באופן כללי זה נכון שעל דיסקים באיכות נמוכה כדאי לצרוב במהירות נמוכה (אך וורבטים אפילו אם הם מהודו לא נחשבים גרועים לפחות כך חשבתי.יכול להיות שעברו שם לחומר גלם עוד יותר זול).

במקרה שלו אני לא מאמין שעצתך תעזור כי הוא מתאר מקרה שהצורב לא מזהה את הדיסק כבר צריבה.כלומר קרוב לודאי שהוא לא מכיר את המדיה קוד שלו.

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה שהוא יזהה אותם תחליף את הקושחה של הצורב.תקח בחשבון שיש סיכון קטן בדבר.לדעתי זניח אך קיים.

איך אני יכול להחליף קושחה? אין באתר של אסוס עדכון ויש לי את הכי מעודכנת לפי האתר שלהם.

האם ניסית לצרוב במהירות נמוכה יותר ? קניתי ב KSP מדיה של VERBATIM תוצרת הודו. למרות שניתן לצרוב בהם במהירות 16, אני גיליתי שהדרך היחידה לקבל דיסק ללא שגיאות היא לצרוב במהירות 4. נסה לצרוב במהירות 8 או אפילו 4. במקום לזרוק חבילה של 25 דיסקים, אני משתמש בהם במהירות 4. 15 דקות לצרוב DVD זה לא כזה נורא.

ניסיתי אפילו לצרוב במהירות של X2.4 , זה לא עוזר... הוא לא מזהה את הדיסק בכלל וגם תוקע את כל המחשב.

הדיסקים בסדר גמור כי עם הצורב NEC הישן והטוב שלי אני יכול לצרוב עליהם בלי שום בעיה ובמהירות של X8 .

פורסם

העובדה שהדיסקים נצרבים בנק לא אומרת שהם טובים.דבר איתי בעוד שנה או שתעשה סריקת טעויות ותגלה שהציון לא עובר את ה80.

לגבי קושחה יש קושחות לא רשמיות.אך כאן עיקר הסיכון שעליו דיברתי.אם משהו ישתבש מסיבות כאלה ואחרות (סיכוי קטן) ולא תצליח להחזיר את הקושחה המקורית אז תלך האחריות!לדעתי לא כדאי בשביל חבילת דיסקים.

למידע בנושא קושחות עיין כאן http://forum.rpc1.org/

פורסם

מדיות הDVD של SL הן לא משהו. הNEC הישן שלי לא צרב עליהן טוב ועל הלייטאון החדש שלי אני אפילו לא מנסה.

(ניסיתי עם מספר צורבים אחרים ובכולם היו בעיות)

פורסם
  • מחבר

אתם מכירים במקרה דיסקים טובים וזולים שהצורב שלי בטוח יעבוד איתם?

פורסם

אני בספק שתמצא זולים יותר טובים מ-Silver Line. בעיקרון, הם בסדר גמור. מי שהאיכות שלהם לא מספקת אותו, כנראה אין שום מדיה זולה שתספק אותו גם כן, ועל כן מומלץ שישתמש במדיה איכותית ויקרה יותר כגון Verbatim.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים