עבור לתוכן

צורך בהוספת מאווררים במארז P180/P182? ועוד שאלה

Featured Replies

פורסם

אני שמתי קדימה כי יש לי שני דיסקים קשיחים וזה היה חם בטירוף. :screwy:

פורסם
  • מחבר

מעצבן אין שום תשובה סופית פה?

פורסם

נראה שהת'רד הזה הולך להיות עוד ויכוח אין סופי של TT VS ANTEC. פותח הת'רד: תיקח מה שהכי מוצא חן בעיניך משום שתשובה נורמלית כנראה כבר לא תקבל בדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

נו יאללה אולי תתינו תשובה סופית?!

TT Eurkea VS Antec P182<? מבחינה של מארז קריר וטוב לOC!

כי אני יודע ששניהם די שקטים!

פורסם

ה - EUREKA חד משמעית.

פורסם

מישהו התנסה עם המארז הזה לOC?

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=270

כי עושה רושם שהוא גם אמור להיות קריר וגם שקט.

רק אני לא הבנתי משהו אחד, יש שם משהו ששואב אוויר, ופולט אותו, עזבו את העובדה שהאוויר עושה מן סיבוב שלא יודע איך הם גורמים לו לפעול ככה, כנראה בזכות המאווררים העליונים, אבל הדבר ששואב אוויר שם, זה הקירור של המעבד?

פורסם

מאוורר לא רע, אבל לא ברור האם הספק שלו איכותי והוא כנראה לא.

אבל מה זה בכלל קשור לדיון ?

פורסם

מאוורר לא רע, אבל לא ברור האם הספק שלו איכותי והוא כנראה לא.

אבל מה זה בכלל קשור לדיון ?

ממ לפי מה שהם רשמו שהם הצליחו להרכיב עם הספק הזה, עושה רושם שהוא כן איכותי.

(Crossfire וSLI עם מעבדים חזקים)

ממ קישרתי את זה לדיון, בגלל שהוא מחפש מארז שקט וקריר לOC, אז חשבתי שאם המארז הזה יהיה טוב לOC, אולי הוא יכול להיות אופציה נוספת :)

כי הדיון די הפך להיות דיון על איזה מארז עדיף לOC ושיהיה שקט.

פורסם

אני הייתי במצב בידיוק כמו שלך לפני כמה חודשים כשאני קניתי את המחשב שלי, הייתי סגור על האוריקה אבל בגלל דחיפות וחוסר זמינות קניתי את הP180 וזה אחלה של מארז (800ש''ח ושלא יהייה ;D) ואני נהנה איתו כל רגע.. רק שתי בעיות היו לי איתו שהכרטיס מסך בקושי ניכנס לשם, אבל זה תקף רק להיי אנד גיימרס ודבר שני הוא שהספק נימצא למטה וזה לפעמים מקשה על החיבור של הCPU (שיוצא מהספק) ומתחבר ללוח אם, אצלי זה היה בפינה הכי צפונית בלוח אם אז הייתי צריך כל מיני אילטורים בשביל לסדר את זה אבל בכלל הוא מארז פצצה ביותר.. הוא יפה, בעיניי יותר מהאיריקה והוא מאוד מאוורר, יש לי פחות מעלות כשהוא סגור מאשר פתוח אז תסיק את המסכנות שלך.

ותתחדש במה שלא תבחר :hi:

פורסם

מבחינת פוטנציאל קירור האירוקה עדיף בעיקר בגלל מימדיו.

כבר כתבתי קודם, תשאלו כאן למי שיש את הP182 עד כמה הוא תנור. משתמש בשם אלכס אמר כאן שבקיץ המארז הזה היה תנור. רק היה חסר לשים שרוולים מהמאווררים שמוציאים אוויר בכדי לחמם אותו בחורף. לי לא היה ניסיון לא עם זה ולא עם זה אבל לפי תגובות ניתן ואפשר להסיק לגבי המארז.

פורסם

שטויות. לא תנור ולא נעליים. אני לא יודע מה הביצועים של ה-TT אבל ה-P182 מקרר מצויין גם בקיץ.

פורסם
  • מחבר

אממ זה די מעצבן כי השקט והעיצוב של הP182 מגרים אותי! :silly:

אבל היכולות של האוריקה זה דבר ענק

פורסם

שטויות. לא תנור ולא נעליים. אני לא יודע מה הביצועים של ה-TT אבל ה-P182 מקרר מצויין גם בקיץ.

שאני חושב על זה, שכחתי לציין נתון חשוב. היה לו בתוך 8800GTX. לכן המארז היה תנור.

מה שכן הטמפ' בP בהשוואה לטמפ' באירוקה יהיו גבוהות יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים