פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר ברור.א. לא ידוע איזה פורמט ישרוד.ב. תסתכל על המחירים!לא הבנתי מה זאת אומרת איזה פורמט ישרוד?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים יש 2 מתחרות כרגע ניראה שהבלו רי ינצח אבל עדיין יש סיכוי קטן שהHD-DVD ינצח וזה פורמטים שונים ככה שאין תאימות אחד לשני גם בעניין המחירים כרגע המחירים גבוהים משמעותית מהמחירים של הDVD העניין שהמחירים יורדים כל הזמן ועדיף לחכות שנה שנתיים גם לסוף התחרות גם למחירים נמוכים וגם לנגנים מוצלחים יותר מאלו בשוק
פורסם 2008 בינואר 517 שנים [move]או אה מה קרה איתי אכל אותה[/move] איתי חתיכת @#$%#$% אמרתי לך שחייב כונן HIGH DEF התערבנו על כאפה מפוצצת לפנים ואתה תקבל אותה עאלק :"אבל אם יש חיבור HDMI סימן שזה תומך בHD!" ועוד אמרת לי שאם אתה צורב את זה על דאטה זה הופך את זה אוטומטית לדיויקס אני יהרוג אותך איך עצבנת אותי באותו יוםם בקיצור אפשר לראות את זה על הטלוויזיה דרך כבל ארוך של DVI TO HDMI או דרך streaming מהסוני שלי לטלוויזיה...
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר ניר יחתיכת &^%&%$#% קפיץ הינה הצלחתי לראות הפכתי תקובץ לAVI ואז צרבתי שוב ורואים יופי ואני אמרתי שתצרוב DATA בשביל שרק תביא את זה ואז אני יסדר כדי שנוכל לראות חחח ופשוט נהנתי לראות אותך מיתעצבן ;D
פורסם 2008 בינואר 517 שנים וזה לקח שמונה שעות עם המעבד המעפן שלך חוצמזה שזה לא HD אחרי הקידוד החובבני הזה
פורסם 2008 בינואר 517 שנים נגן DVD לא ינגן סרטי HD נקודה אין בDVD רגיל מקום לסרט HD באורך מלא בנגני DVD דרג גבוה אפשר לעשות "מתיחה" לתמונה שתיראה טובה יותר במסך איכותי מי DVD רגיל ובנוסף בנגנים שתומכים בסוגי יציאות איכותיות וקבצים איכותיים חוץ מDVD כמו DIVX וכו אפשר להגיע לאיכות גבוה מעל DVD אם המקור טוב יותר והקידות טוב אבל להגיע באמת לאיכות HD בDVD צריך כמה דיסקים על כל סרט HD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.