עבור לתוכן

מה אתם ממליצים ללמוד עכשיו? CPP..

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד עכשיו למדתי C++ מספר כלשהו.

השבוע יש לי שתי ראיונות לגאמ"א ורציתי לדעת מה אתם ממליצים לי ללמוד שיעזור לי כמה שיותר באותם ראיונות.

אני מתלבט בין אלו בעיקר:

* מבני נתונים (עץ בינארי, מחסנית, רשימה מקושרת וכו'..). אני יודע איך הם עובדים, אני מתכוון לגבי יישום שלהם ב-CPP ואולי כתיבת כמה תוכניות שקשורות בזה.

* אלגוריתמים מוכרים ופתירת בעיות מתמטיות בעזרת אלגוריתם

* GUI ב-CPP

תודה מראש =]

פורסם

עזוב GUI, לדעתי. לך על מבני נתונים ואלגוריתמים.

פורסם
  • מחבר

סבבה.. יש לי שאלה לגבי מבני נתונים..

מתי בעולם האמיתי באמת יש צורך במבני נתונים כמו מחסנית, עץ בינארי וכל אלו?

ועוד שאלה לגבי אלגוריתמים.. אילו אלגוריתמים ובעיות מוכרות יש?

עסקתי כבר במיוני מערכים וחידת n המלכות.

פורסם

שכח מזה, לא על זה שואלים בגאמ"א, לגבי רוב המסלולים...

א. אין לך מושג לאן ייעדו אותך לפי המבחן

ב. מחפשים ידע מקדים בעיקר, ואתה מדבר על נושאים פשוטים ובסיסיים נורא

אני ממליץ לך לעבור שוב על החומר של OOP, רוב האנשים שדיברתי איתם נשאלו על זה(שאלות לעומק אבל לא משהו שאין סיכוי שתדע)

פורסם
  • מחבר

שכח מזה, לא על זה שואלים בגאמ"א, לגבי רוב המסלולים...

א. אין לך מושג לאן ייעדו אותך לפי המבחן

ב. מחפשים ידע מקדים בעיקר, ואתה מדבר על נושאים פשוטים ובסיסיים נורא

אני ממליץ לך לעבור שוב על החומר של OOP, רוב האנשים שדיברתי איתם נשאלו על זה(שאלות לעומק אבל לא משהו שאין סיכוי שתדע)

אוקי אני אחזור על זה כמה שאני יכול.. אני הולך לראיון של ממ"ס ואר"מ אם זה אומר לך משהו..

פורסם

לגבי השאלה על "מתי יוצא להתעסק", ובכן, תלוי בתחום הספציפי של מה שאתה מתעסק בו, אבל בהחלט יתכן שיצא לך להתעסק הרבה מאוד. גם אם לא, סביר להניח שמדי פעם שיהיה לך צורך במידה זו או אחרת במבני נתונים בסיסיים.

אבל זו לא הנקודה.

הנקודה היא שעל הבסיס הזה נבנים דברים רבים. אם אתה לא מבין את הבסיס כמו אלגוריתם חיפוש בעץ, או מחסנית, איך תבין דברים מסובכים יותר כמו גרפים או סריאלזיציה?

יש הרבה מאוד אלגוריתמים ובעיות מוכרות, ומדי פעם תראה אנשים שואלים בפורום שאלה, ואז אנחנו עונים עליה תשובה כמו "זה knapsack problem, תקרא ברשת על הפתרונות". sedgewick כתב סדרה של ספרים על אלגוריתמים, ולפחות אחד מהם שעליו עברתי הוא מועיל ומוצלח.

http://www.cs.princeton.edu/~rs/

כמו כן יש את הספר הזה: http://www.amazon.com/Algorithm-Design-Manual-Steve-Skiena/dp/0387948600/

פורסם

אשמח לקבל לינקים לחומר על מבני נתונים מהיסודות עד מימושם תודה .

פורסם

GUI בC++ זה לא מומלץ

אם כבר GUI ב.NET יש winforms, WPF

טכנולוגיות ממש טובות לGUI

פורסם

GUI בC++ זה לא מומלץ

אם כבר GUI ב.NET יש winforms, WPF

טכנולוגיות ממש טובות לGUI

למה לא מומלץ

סתם בשביל לדעת?

כי אני מת לדעת לתכנת עם gui ואין מדריכים

אם זה לא מומלץ c++ מאבדת רבות מהכוח שלה

מה עם המחלקה windows.h

פורסם

לכתוב GUI עם cpp זה מאוד מסובך.

ובגלל שזה כ"כ מסובך, מה שעושים לרוב זה להוריד מהאיטרנט איזה framework של מחלקות לציור מסכים שאנשים כתבו, ולהשתמש בזה כדי ליצור את המסכים.

לדעתי הפתרון הכי טוב אם אתה כ"כ מחפש לעשות gui עם קוד של cpp מאחורה, הוא לשלב אותה עם VB.

תיצור את המחלקות שלך בcpp, ותקמפל אותם לאובייקטים של com+ או משהו כזה, ואז תפתח לך פרוייקט בVB, ושם תעשה שימוש ברכיבי הcom+ שכתבת כבר בcpp.

לדעתי זו הדרך הנכונה לעבוד אם רוצים מסכים בcpp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים