עבור לתוכן

מחשב לסרטים תוכנות הורדות 4K +-.

Featured Replies

פורסם

אז ככה,שלום לכולם! :)

כפי שאתם רואים אני חדש פה בפורום ואני מעוניין לקנות מחשב חדש,הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם בנוגע למחשב החדש שאני מעוניין לקנות.

בעיקרון אני רוצה מחשב לצפייה בסרטים,תוכנות,הורדות כמו אימול ומשחקים לא כבדים ממש שיעבדו.ויהיה גם טוב לטווח הרחוק שאחרי שנה פתאום אני לא אתחיל להחליף חלקים.

בנוסף ציוד הקפי אני לא צריך (רמקולים מקלדת ועכבר).

לוח אם - ASUS- M2N-MX SE Plus AM2+, PCI-E, VGA

מעבד- AMD - Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore

דיסק קשיח - 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital

זיכרון-2GB KINGSTONE /זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5

עכשיו יש לי שאלה בנוגע לזיכרון,כמות הזיכרון היא אותה כמות,אך השם של החברה הוא שונה.השאלה היא למה הזיכרון של חברת KINGSTONE יקר יותר מאשר הזיכרון של חברת SUPERTALENT?האם זה קשור לאיכות של הזיכרון?ומה עדיף יותר לקחת?

כרטיס גרפי- Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe

PCI-E FX 8400 256

גם פה יש לי שאלה,האם כדאי לי לקחת כרטיס מסך ראשון, או את השני?אני לא כ"כ רוצה להשקיע במשחקים כבדים.אבל אמרו לי שכרטיס מסך של FX לא ממש טוב.ונגיד אני אקח,האם כדאי לקחת כרטיס מסך של 7300 FX עם זיכרון של 512 מאשר 8400 עם זיכרון של 256? על מה מסתכלים?

צורב LG GSA-H55L X20 DVD -/NEC

מארז כולל ספק

מסך מחשב רחב- Samsung 20" 206BW 2ms LCD WIDE

כמו כן,האם המסך הזה טוב,אם לא תמליצו לי על משהו איכותי וטוב.

סה"כ אצלי יצא המפרט בלי הכרטיס של GT

4K+-

עכשיו תגידו לי את דעתכם?ותייעצו לי. :)

פורסם
  • מחבר

מישהו? ???

פורסם

לגבי הזכרון, קח את ה SUPERTALENT, ההבדל הוא בשם, "מותג" ולא תרגיש הבדל.

וכדאי לך לבחור SuperTalent של 667 כי אתה לא עושה OC וזה יספיק.. (במקום ה 800MHZ שבחרת כרגע).

צורב תבחר של LG. הם טובים.

כרטיס מסך אני הייתי ממליץ על X1950PRO / GT . ה8400 כרטיס ממש ממש חלש, וה1950 טוב יותר גם מה8600 לדעתי כדאי לך.

פורסם
  • מחבר

לגבי הזכרון, קח את ה SUPERTALENT, ההבדל הוא בשם, "מותג" ולא תרגיש הבדל.

וכדאי לך לבחור SuperTalent של 667 כי אתה לא עושה OC וזה יספיק.. (במקום ה 800MHZ שבחרת כרגע).

צורב תבחר של LG. הם טובים.

כרטיס מסך אני הייתי ממליץ על X1950PRO / GT . ה8400 כרטיס ממש ממש חלש, וה1950 טוב יותר גם מה8600 לדעתי כדאי לך.

אתה יכול לרשום את כל השם במפורט? ומ"ז ,"OC" לא יספיק? אני קצת חדש בקטע של המפרטים,אני אשמח אם תסביר לי.

ולגבי כרטיס המסך אתה יודע מה המחיר שלו של מה שהמלצת עליו?

ויש לי עוד שאלה לגבי לוח אם ומעבד ייעצו לי לקחת של INTEL כי AMD זה יותר מתאים למשחקים,כנ"ל גם לגבי לוח אם ייעצו לי לקחת של GIGABYTE במקום ASUS מה דעתכם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים