פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר וכרטיס 7.1 זה שזה יותר ערוצים זה אמור לשפר יותר איכות לרמקולים 5.1 ? או שזה סתם עוד חורים בכרטיס ?הסידור של הרמקולים האחוריים הם צריכים להיות ממש מאחוריי ביחס שווה לאיפה שהקדמיים נמצאים ?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים זה "רק עוד חורים בכרטיס" זה לא קשור לאיכות סאונד ,הכול תלוי איך אתה ממקם\תולה את הרמקול , אם הם על שולחן לידך אז כן עדיף שהם יצרו מעין ריבוע שווה , אם אתה תולה אותם זה סיפור אחר ..
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר אני כנראה צריך לרמקול האחורי ימיני כבל מאריך יש סוגים טובים יותר של כבלים או הכל אותו דבר? אני חושש מזה שהכבל יוריד את האיכות זה סטיגמה מפעם או משהו כזה ? יכול להיות שפעם הכבלים היו גרועים והיום הכל טוב ?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים יש כל מני סוגים של כבלים לרמקול , תלוי איך הרמקול שלך מתחבר בrca או בכבל של 2 חוטים (אדום שחור) כבלים של 2 חוטים הם הולכים לי גודל ורמות סיכוך , יכול להגיע למאות שקלים למטר אבל רק למשוגעים לדבר , אבל בעיקרון זה כמה שקלים למטר תלוי בגודל שאתה צריך איך הרמקולים שלך מחוברים ?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר ללא ממש הבנתי מה אני אמור לענות אז צילמתי את החיבורים בסאב מאחורה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אלה כבלים של rca אתה צריך מתאם נקבה נקבה לrca ועוד כבל rca באורך שאתה רוצה , או לקנות אחד חדש ארוך באורך שאתה רוצה
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר אוקי אני אגיד את זה למוכר פשוט כמו שאתה אמרת לי נקבה נקבה וכל זה..ובתקווה שזה לא יוריד מהאיכות של הרמקולים ...
פורסם 2008 בינואר 817 שנים תקנה משהו איכותי אחי, כי לי זה הורידקניתי כמה כבלים מעפנים ב20-30 שקל לכל רמקול, והאיכות היתה ירודה והווליום הרבה יותר חלש לעומת הרמקולים שמחוברים ללא הארכהאחרי זה קניתי כבלים בבערך 60-70 שקל לכל רמקול, עם ציפוי מזהב מלא 24 קארט (חחח חרא בלבן.... ככה אבל היה כתוב על האריזה) והשקעתי במתאמי נקבה - נקבה עוד כמה שקלים בשביל לקבל משהו יותר טוב, והכל היה בסדר גמור
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר חרא מה זה הסכומים האלה בשביל כבל בודד!!!זה מעלה את הסיפור ל1000 שקל ..מקווה שהמסילות לא יעלו לי ככה חח
פורסם 2008 בינואר 817 שנים תראה לא בטוח שזה מה שאתה צריך להוציא.אני קניתי את הכבלים שלי בהום סנטר, שהם נחשבים יקרים, ולא עשיתי סקר שוק לפני כי לא היה לי כוח ורציתי לגמור כבר עם הסיפור של הרמקולים.לא יודע, אולי למישהו אחר יש פיתרון אחר בעניין.רק אני אומר שיש כזה מצב שהאיכות תיהיה ירודה במקרה שהכבלים לא מספיק איכותיים.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר לפי הסידור שאני חושב לעשות אני צריך לרמקול 1 .אולי אם אני ארצה להרים טיפה את הגובה של הרמקולים אני כבר צריך 2...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.