פורסם 2008 בינואר 317 שנים לדעתי אתה אמור לקבל באריזה גם מדריך למשתמש שיסביר לך יופי יופי איפה כל חוט צריך להתחבר....
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר זה פחות מדף באותיות קטנות אני לא מצליח להבין את החיבורים למחשב והצליל נשמע מוזר בכל זאת צריך מדריךאני ממש לא מרגיש את הסאב פועל אני לא יודע מה לעשות עם החיבור המוזר בחוט של 3 כבלים עם צבע ירוק ורוד ושחור חיברתי רק את הירוק לירוק במחשב...ושמתי הסאב על השולחן ולא על הרצפה כי אני לא ממש יכול זה משנה?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר החיבור ירוק-שחור-ורוד צריך להכנס כולו לכרטיס קול. בהתאמה לפי הצבעים.אין לי את הצבעים האלה רק ורוד ירוק וכחולאין לי כרטיס קול 5.1 אמרו לי פה שזה לא הכרחי מסתבר שכן ?איפה אני יכול לקנות מסילות בשביל החוטים האחוריים?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אם אין לך כרטיס קול 5.1 תחבר את החיבור הירוק לסאב ולמחשב רק את הירוק ,אחרי שחיברת על השלט כתוב לך matrix תלחץ על הכפתור וזה יפעיל לך את כל הרמקולים וככה תשמע 5.1 אם כרטיס קול רגיל , אם הזמן אתה יכול לקנות כרטיס 5.1 שישפר את האיכות של הרמקולים ,בקשר לסאב יותר טוב להשים אותו על הרצפה כדי להרגיש אותו יותר טוב ,ומה שאמרת שאתה לא מרגיש אותו טוב על השלט יש את כפתור הגדול של הווליום ומתחת יש לך מין עוד כפתור קטן כזה שזה הכפתור של הבאס תפעיל מוזיקה ותסובב את הכפתור ותרגיש שהבאס יותר חזק .מקווה שעזרתי
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אתה די מפסיד שאין לך כרטיס קול 5.1 לא יהיה לך סראונד אמיתי גם ככה ההדמיה היא לא כזאת להיט תשקול לקנות כרטיס 5.1 גם תשמע הרבה יותר טוב וגם יהיה לך סראונד כמו שצריך ...ואיך אתה מסדר אותם בחדר?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אם לא קיבלת מדריך (שזה נראה לי ממש מוזר)יש מדריך ב PDFhttp://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/fattach_get.php?p_sid=-FVXmtUi&p_li=&p_accessibility=0&p_redirect=&p_tbl=9&p_id=5524&p_created=1160578991&p_olh=0
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר קיבלתי מדריך רק לחיבורים משהו ממש מצומצם .למשל לא הבנתי מה כבלים מסוימים עושים בסוף קלטתי שזה לקונסולות..עוד לא סידרתי בחדר כי אני יכול לתלות רק את האחורי השמאלי המחשב קרוב לקיר הזה פשוט ואין לי שמץ איך אני תולה את השמאלי האחורי .אולי אני אצטרך להאריך ולהעביר גם את הימני האחורי דרך הקיר השמאלי.בנוגע לכרטיס קול-אם לחצן המטריקס פועל בכרטיס 2.1 פשוט כמו שלי ואם המטריקס לא פועל בכרטיס 5.1 זה בעצם לא אותו דבר ? אין את האפקט של רמקולים אחוריים רק כשצריך אותם ?בקשר למדריך שנתנו פה ..תודה רבה זה בדיוק מה שקיבלתי ובסוף הבנתי עם החיבורים כמו שאמרתי.יש כרטיס 5.1 מומלץ ? זול ואמין ? ובקשר לסאב יש המלצה מסוימת לעוצמה שלו ? חצי עיגול ? עיגול מלא ? מה הנורמל ?ואיך אני אמור לתלות את הרמקולים ? על בורג על מסמר על מה הכי טוב ובטוח ?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים שמע זאת לא מערכת מסובכת בסופו של דבר הכול הולך לפי צבעים.קרא את הדף בעיון או בקש ממישהו שמבין אנגלית לקרוא.סאבוופר שמים על הרצפה כדי שלא יריעד וכדי שהבאסים לא ישופעו מהרעידות של המשטח אפילו אם לא שומעים אותן.בנוגע לחיבורים-תמוזיקה אתה תשמע בתצורה של 2.1 כי ככה מוזיקה מוקלטת,כדי לשמוע סרטים אתה צריך כרטיס קול של 5.1 .כמה באס לשים? כמה שנראה לך -אתה אוהב הרבה באס שים עד הסוף,רוצה פחות שים פחות.בעיקרון הרוב שמים חצי וזהו.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר עם החיבורים הסתדרתי תודה.זה נורמלי שלפעמים אני שומע פיצפוצים מהרמקולים ?ושוב איזה כרטיס כדאי לי לקנות של 5.1 ?
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר מינימום תקציב לכרטיס נורמלי שלא יהרס או משהו כזה..נגיד יש כרטיס שעולה 100 ויש כרטיס שעולה 300 אני באמת ארגיש את ה200 שקל הבדל באוזן ? (חוץ מבכיס)
פורסם 2008 בינואר 617 שנים אתה תרגיש שיפור לעומת הכרטיס המובנה אח שלי הביא לי את הכרטיס X-Fi Xtreme Audio ואני מרגיש שיפור באיכות הכרטיס הזה עולה בערך 300
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר זה די יקר בשבילי..מה ששאלתי זה אם יש הבדל בין 5.1 זול ל5.1 יקר ? הבדל רציני?יש כרטיס של קרייטיב במאה ש"ח בזאפ הוא סביר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.