עבור לתוכן

האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?

Featured Replies

פורסם

שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת

האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?

פורסם

מה השאלה?

פורסם

אתר אינטרנט שכבר נפל? שאלו את זה כבר וקיבלו גם תשובה...

פורסם
  • מחבר

תוכל לתת קישור לפוסט?

פורסם

בתור מועמד לחיל המודיעין, אני מאמין שאתה צריך כבר מאתמול, לדעת להשתמש בכפתור ה"חיפוש"...

פורסם

עושה חיפוש בגוגל של האתר ואז יש לך אפשרות של "עבור למטמון" או משהוא כזה - גוגל שומר אתרים שהוא חיפוש אצלו בארכיון. (לא יעבוד עבור כל אתר...)

פורסם

זה נכון.

תעשה חיפוש לשם האתר בגוגל.

מתחת לקישור שנמצא לאתר יש כיתוב. אם זה בgoogle.com אז כתוב "cached" או רק "cache" ואם זה ב-google.co.il כתוב "עותק שמור". לחץ על זה וזה יוביל אותך לתמונת האתר האחרונה שגוגל צילמה של האתר הזה...

גוגל ממפה את האינטרנט בצורה קבועה, וככל שהאתר יותר פופולארי היא ממפה אותו יוצר פעמים.

כאשר תלחץ על הקישור תקבל ,בין השאר, פרטים לגבי ה"צילום" כגון תאריך וכו'...

בהצלחה...

פורסם

ה-Wayback Machine (זה הכינוי של (archive.org מתעדכן די לאט (כמה חודשים). אם העמוד נפל אתמול - יותר סביר שיהיה אפשר למצוא אותו במטמון של Google. ב-Wayback הוא יופיע כנראה רק כעבור חצי שנה-שנה.

פורסם

ה-Wayback Machine (זה הכינוי של (archive.org מתעדכן די לאט (כמה חודשים). אם העמוד נפל אתמול - יותר סביר שיהיה אפשר למצוא אותו במטמון של Google. ב-Wayback הוא יופיע כנראה רק כעבור חצי שנה-שנה.

-Wayback היה מתעדכן 10 פעמים בחודש , פתאום אני רואה שבחצי שנה האחרונה אין כלום ...

יהיה חבל אם זה יפול ....

פורסם

לפי ה-FAQ שלהם

http://www.archive.org/about/faqs.php#The_Wayback_Machine

העניין הוא לא שהוא לא מתעדכן, אלא שמהרגע שדף מסוים מוכנס למאגר ועד הרגע שבו הוא הופך לזמין עוברים 12-6 חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים