עבור לתוכן

שאלה הקשר למשקל ולהתעמלות...פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לעשות ריבועים בבטן אז מה משפר את הריבועים?

הורדת האחוז שומן ע"י שחייה זה טוב? איזה סגנון יעזור לי יותר לבטן?

קפיצה בחבל אמרו פה? איך לקפוץ רגיל סתם קפיצות קטנות זה טוב? כמה זמן בערך לקפוץ כל יום?

מה אתם אומרים על התרגילים האלה לאימון הבטן בבית?

http://www.metacafe.com/watch/925256/how_to_get_six_pack_abs_in_6_minutes_on_your_couch_this_works/

ריבועים בבטן גם תלוי בגנטיקה...

• תגובות 80
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נערך .

:pissed:

אנשים לא מבינים מהחיים שלהם וזה עצוב , רק ניסיתי לעזור . :bash:

פורסם

BitchSlap - זה לא המקום לפרסם אתרים אחרים, וחמור מכך - אין שום סיבה להשתמש בשפה לא נאותה. תערוך את הודעתך בהתאם.

לגבי אותו אתר שהמלצת עליו - מדובר במקור בעל אינטרס שמאוכלס ע"י ילדודס. לא בדיוק המקור הכי מהימן.

ריבועים בבטן תלויים גם בגנטיקה, אך בסופו של דבר עם אחוז שומן מספיק נמוך ומעט מסת שריר, יראו ריבועים בכל מקרה. ישנם בודדים שאולי יצטרכו גם לבנות מעט שריר או לרדת לאחוז שומן נמוך מהרגיל, אך בסופו של דבר - האפשרות קיימת היות וזהו מבנה השריר.

פורסם

GGuyZ צודק לגמרי

אחוז שומן מספיק נמוך ויש ריבועים

פורסם

BitchSlap - זה לא המקום לפרסם אתרים אחרים, וחמור מכך - אין שום סיבה להשתמש בשפה לא נאותה. תערוך את הודעתך בהתאם.

לגבי אותו אתר שהמלצת עליו - מדובר במקור בעל אינטרס שמאוכלס ע"י ילדודס. לא בדיוק המקור הכי מהימן.

ריבועים בבטן תלויים גם בגנטיקה, אך בסופו של דבר עם אחוז שומן מספיק נמוך ומעט מסת שריר, יראו ריבועים בכל מקרה. ישנם בודדים שאולי יצטרכו גם לבנות מעט שריר או לרדת לאחוז שומן נמוך מהרגיל, אך בסופו של דבר - האפשרות קיימת היות וזהו מבנה השריר.

גיא , התחלתי חיטוב בוא MSN

פורסם

ואז מה. תתקע עם מסה בקיץ? אני במסנג'ר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים