פורסם 2008 בינואר 417 שנים תה שריר שוקל פי 5 מי תא שומן ככה שזה משפט מטומטם פי חמש??? זה אומר שאם יש לי ליטר של שומן ששוקל קילו אז ליטר של שרירים ישקול 5 ... פאק זה מלא!
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מסה ידידי, אבל מה אכפת לך כמה אתה שוקל?עדיף לשקול 90 ק"ג עם 9% שומן [מה שאומר שאתה שרירי וחטוב]מאשר לשקול 80 ק"ג עם 15% שומן [מה שאומר שאתה לא בדיוק חטוב]
פורסם 2008 בינואר 417 שנים האמת באמת שלי אישית לא אכפת כמה אני שוקל ... אני 104 בערך ולא ממש שמן... אני לא יודע כמה אחוזי שומן
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אם אתה שוקל 90 ויש לך 9 אחוז שומן בגוף אתה בבעיות ...בעיות ? על איזה בעיות אתה מדבר לעזאזל ? הוא פשוט חטוב (וגדול).
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אני 1.83 בערך ועד לפני חודש וקצת שקלתי 69חודש אחרי שהתחלתי להתאמן עליתי 6 קילו זה עלייה ממש מהירהאני מאמין שאם הרגליים שלי היו יותר בפרופורציה ביחס לשאר הגוף הייתי שוקל אפילו יותריש לי כתפיים דיי רחבות ופלג גוף עליון מפותח (הרבה גלישה) אבל הרגליים שלי ממש דקות
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אני 186 שוקל 73 ועם 8 אחוזי שומן....תאמינו לי לכם יש חיים טובים זה כולה להרזות לעלות במשקל זה קשה !יהונתן.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים לא קראתי את כל התרא'ד אבל מהנסיון שלי ריצה תוריד לך ת'כרס להתחיל לבנות שרירים ולפתח גוף אתה רק תעלה במישקל
פורסם 2008 בינואר 617 שנים dorviper תרביץ סקאווטים...אין על התרגיל הזה....רק בזהירות ועם חגורה...ואתה תעלה ברגליים.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים זה עובד על כל הרגלים +העכוז אבל עדיף להתחיל בנפרד כי ללא מאומן זה יוציא את כל הכוח למעשה זה אחד התרגילים שלוקחים הכי הרבה כוח כי הרבה שרירים גדולים עובדים ביחד
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תלוי באיזה אימון תעשה וכמה תאכלבכל מקרה אני לא מבין איך אתה מתכוון להוריד עוד משקל (אם אתה 1.84 שוקל 76) אתה אמור להיות שרוךממש לא נכון אני 1.82 ואני שוקל 63 ויש לי כרס
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אם אני רוצה לעשות ריבועים בבטן אז מה משפר את הריבועים?הורדת האחוז שומן ע"י שחייה זה טוב? איזה סגנון יעזור לי יותר לבטן?קפיצה בחבל אמרו פה? איך לקפוץ רגיל סתם קפיצות קטנות זה טוב? כמה זמן בערך לקפוץ כל יום?מה אתם אומרים על התרגילים האלה לאימון הבטן בבית?http://www.metacafe.com/watch/925256/how_to_get_six_pack_abs_in_6_minutes_on_your_couch_this_works/
פורסם 2008 בינואר 717 שנים לא נכנסתי ללינק אבל קודם כל זה הורדת אחוזי שומן בגוף חוץ מאימון שאני אישית ממליץ בעיקר אירובי הכי חשוב זה תזונה נכונה הכלל זה "לבזבז" יותר קלוריות (מזון-על רגל אחת) ביום מאשר אתה מכניס אבל לא באופן קיצוני שהשומנים "ישרפו" ולא החלבונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.