פורסם 2008 בינואר 217 שנים יש אצלי מחשב שמגיב בצורה מאוד משונה....כבר בכמה התקנות של WINDOWS שהוא עבר,USB לא מגיב לכל רכיב,העכבר מגיב רק לקליקים ולא לתנועה.לא נראה שיש משהו לא תקין מעבר לזה....יש למישהו רעיון?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים איפסת ביוס? אולי הבקר USB עצמו תקול... תנסה אחת כל הפורטים אחד אחד, אולי יתמזל מזלך ולא כולם בעייתיים.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר זה בעיה כללית,פעם כשהיו תוקעים USB DEVICE ב אחד ההאבים (אפילו הקידמי והעכבר מאחורה בכלל על HUB אחר) העכבר היה נתקע,כשהיו מוציאים,הוא היה חוזר
פורסם 2008 בינואר 317 שנים וניסית עכבר אחר? יכול להיות שהבעיה היא בכלל בעכבר איזה עוד רכיבי USB בדקת?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים כמו שהומלץ פה כבר בדיונים קודמים תנסה להיכנס למצב בטוח ולמחוק את הדרייברים של ה USB דרך מנהל ההתקניםבמידה ויש דרייברים ללוח אם מומולץ להתקין אותם גם אחרי זה.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר זה חומרתי,הכנסתי LIVECD של מערכת הפעלה וגם שם זה לא עבד(כלומר עבד חצי,רק קליקים),איך יכול להיות שUSB עובד חלקית?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים יכול להיות מ BIOS תקול כמו שאמרו פה נסה לעשות הגדרות ברירת מחדל ותראה מה קורה אם לא עוזר נסה להוציא את הסוללה על הלוח ( כמובן שהמחשב מחוץ לחשמל) ולהחזיר את הסוללה למקומה לאחר דקה ורק לאחר מכן חבר את המחשב לחשמל ותראה מה קורהכתוב לנו כאן אם זה עזר.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר הBIOS אופס מזמן....DEFAULT SETTINGS ניסיתי מזמן,היה USB שנראה לא טוב מקדימה-ניתקתי אותו.אין לי מושג... אולי לעדכן BIOS
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר יהיו שם גם הוראות התקנה.אל תגזים....אני לא כזה מתחיל....אני חושב שאני מתעסק במחשבים יותר שנים ממה שרוב החברה כאן חיים.... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.