פורסם 2008 בינואר 217 שנים מעבד intel core 2 quad q6600 2.4 ghz לוח אם gigbyte ga-p35-ds3l דיסק קשיח wd 320gb 3200aaks sata2 זיכרון g.kill 2x1024mb 800mhz 2gb nq cl5 כרטיס גרפי leadtek nvidia geforce 8800gt 512mb pcie כרטיס טלוויזיה happauge pvr 150 צורב שחור asus drw-2014blt מארז שחור ללא ספק amor-jr ספק כח corsair cmpsu-450vxeu 450w מסך samsung 22bw "22 מאורר למעבד freezer 7 pro למעבד intel סט מקלדת ועכבר דק gigabyte gk-9pb נתב אלחוטי 3com 11g cabel /adsl הרכבה + בדיקה במחיר כולל מע"מ : 7655 כבר הזמנתי את המחשב אבל לא שילמתי , ניתן לעשות עדיין שינויים אם יש כאלה מה דעתכם על המפרט הנ"ל? מיועד למשחקי מחשב סרטים ותוכנות. ואיך המחיר לפי דעתכם? נ.ב ההזמנה בוצעה בחנות skypc
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מעבד intel core 2 quad q6600 2.4 ghz לוח אם gigbyte ga-p35-ds3l דיסק קשיח wd 320gb 3200aaks sata2 זיכרון g.kill 2x1024mb 800mhz 2gb nq cl5 כרטיס גרפי leadtek nvidia geforce 8800gt 512mb pcie כרטיס טלוויזיה happauge pvr 150 צורב שחור asus drw-2014blt מארז שחור ללא ספק amor-jr ספק כח corsair cmpsu-450vxeu 450w מסך samsung 22bw "22 מאורר למעבד freezer 7 pro למעבד intel סט מקלדת ועכבר דק gigabyte gk-9pb נתב אלחוטי 3com 11g cabel /adsl הרכבה + בדיקה במחיר כולל מע"מ : 7655 כבר הזמנתי את המחשב אבל לא שילמתי , ניתן לעשות עדיין שינויים אם יש כאלה מה דעתכם על המפרט הנ"ל? מיועד למשחקי מחשב סרטים ותוכנות. ואיך המחיר לפי דעתכם? נ.ב ההזמנה בוצעה בחנות skypc תבקש שיחליפו לך את הזיכרונות ל2 סטיקים של Supertalent 1024MB 800MHZ וככה תחסוך 100 ומשהו שקל.. או שניים של סמסונג של 667Mhz אם אתה לא מתכנן OC. צורב, אפשר להחליף לLG אבל זה לא קריטי.. כולם אותו דבר בסופו של יום.. מארז, תסתכל קצת על המארז של Raidmax , המארז הוא Smilodon.. מארז טוב מאוד, אני חושב שהוא יהיה עדיף, ותוסיף לו מאוורר או שניים .. קירור למעבד, אם אתה מתכנן OC אז תבנה על קירור אחר. הTuniq Tower יהיה טוב.. וגם הBT או הנינג'ה.. בקשר לנתב אני לא מבין ממש בזה סך הכל מפרט בסדר גמור..
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר אז ככה בהתחלה באמת לקחתי שני זיכרונות של super talent הגעתי היום לחנות כדי לבדוק משהוא ואז אמרו לי שאין להם במלאי והם חושבים שזה יגיע רק בעוד שבוע וחצי אז המוכר הציע לי את הזיכרונות של g.kill באותו מחיר.... 233 ש"ח כולל מע"מ, משתלם לא?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אז ככה בהתחלה באמת לקחתי שני זיכרונות של super talent הגעתי היום לחנות כדי לבדוק משהוא ואז אמרו לי שאין להם במלאי והם חושבים שזה יגיע רק בעוד שבוע וחצי אז המוכר הציע לי את הזיכרונות של g.kill באותו מחיר.... 233 ש"ח כולל מע"מ, משתלם לא? כן, סבבה לגמרי סתכל על ההצעות האחרות שהצעתי לך, וזהו מפרט סבבה
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מארז, תסתכל קצת על המארז של Raidmax , המארז הוא Smilodon.. מארז טוב מאוד, אני חושב שהוא יהיה עדיף, ותוסיף לו מאוורר או שניים .. לא היתי לוקח את SMILDON הוא לא משתלם אולי יש בו הרבה מאווררים אבל חלק גדול מהם הוא של 80 MM לעומת CM690 שלפי דעתי הרבה יותר משתלם , יש בו פיצ'רים מעולים והוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 ...
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני ממליץ כם על פוסידון או טריטון של ג'יגהבייט.. מאוד שקטים, יפים, קרים, מגיע עם קליפסים שמדביקים על המארז מפנים ומעבירים בהם כבלים....מארז חמוד!!!וכסף שחסעת על הארמור תיקח עכבר ומקלדת נורמאליים !!! עם כל הכבוד לג'יגהבייט, ציוד היקפי זה לא בדיוק התחום החזק שלהם...
פורסם 2008 בינואר 217 שנים לא היתי לוקח את SMILDON הוא לא משתלם אולי יש בו הרבה מאווררים אבל חלק גדול מהם הוא של 80 MM לעומת CM690 שלפי דעתי הרבה יותר משתלם , יש בו פיצ'רים מעולים והוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 ...רק שהוא לא קיים בחנות שממנה הוא קונה, אז זה לא רלוונטי עבור הת'רד הזה.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר דווקא הדגם הזה של סמסונג מפוצץ בשבחים על האיכות וגם ,יחס של מחיר וביצועים .....
פורסם 2008 בינואר 217 שנים וזה לא משנה את העובדה שיש לו פאנל TN, נחות משמעותית ממסכי 19" איכותיים באותו מחיר (או קצת פחות).בכל מקרה, אחלה מפרט, תתחדש!(אם אתה עוד יכול, הייתי מזמין גרסאת SONIC של PALIT. הקירור יותר טוב והיא יותר משתלמת.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.