עבור לתוכן

הוספת זכרון למחשב ישן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם)

זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2.

יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel

ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל.

השאלות שלי הם כאלה.

א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד?

ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין.

ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל עדיף לשאול, האם אני יכול להשתמש בזכרונות DDR2 שיש אצלי בבית ושהם יעבדו במהירות נמוכה יותר?

תודה מראש לבל העוזרים.

פורסם

א. כן יכול אבל זה יפגע בביצועים.

ב. לא חייב זהה, אבל כדי לשמור על מהירות ותיזמונים זהים ולא להאט או לא לנצל את החדש רצוי לקנות זיכרונות בעלי אותם נתונים.

ג. לא, DDR1 ו DD2 שונים פיזית. לא ניתן.

מה יש לך כרגע? 512X2?

אם ככה, אתה יכול להוסיף עוד סט של 512X2 או 2X1G וזה לא אמור לפגוע ב Dual Channel שלך.

המומלץ זה לקנות 512X2 כי חבל על הכסף שצריך להוציא על שני סטיקים של 1G...

פורסם

סתם אזהרה !

במעבדי K8 בתושבת 939 יש הגבלות בשימוש ב 4 סטיקים

ליבות וונציה ו SAN DIEGO או כל כפולי הליבה יורידו לך את התיזמונים של הזיכרון מ 1T ל 2T

בגלל הגבלות של בקר הזיכרון המובנה שעל המעבד !

ליבת ווינצ'סטר וקודמיה/דומיה תוריד את מהירות הזיכרון מ DDR400 ל DDR333 בגלל אותה בעיה !

פורסם
  • מחבר

סתם אזהרה !

במעבדי K8 בתושבת 939 יש הגבלות בשימוש ב 4 סטיקים

ליבות וונציה ו SAN DIEGO או כל כפולי הליבה יורידו לך את התיזמונים של הזיכרון מ 1T ל 2T

בגלל הגבלות של בקר הזיכרון המובנה שעל המעבד !

ליבת ווינצ'סטר וקודמיה/דומיה תוריד את מהירות הזיכרון מ DDR400 ל DDR333 בגלל אותה בעיה !

ועד כמה זה יורגש בביצועים? האם תהיה לזה השפעה משמעותית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים