עבור לתוכן

מקבל מחשב P4-3GHz ASUS P5S800-VM 512Mb יש סיכוי להופכו למחשב משחקים בסיסי(מאוד)?

Featured Replies

פורסם

שלום,

מקבל מחשב P4-3GHz ASUS P5S800-VM 512Mb

ציפסט צפוני/דרומי

SIS 661FX

SIS 964GX

VGA מבוסס SIS Real 256E Graphics !

AGP תומך עד 1.5V

יש סיכוי (מעבר למחשב בסיסי אינרטנט/אופיס) לשדרג (בתקציב סטודנט'לי) למחשב משחקים בסיסי!?

תודה

פורסם

זיכרון ל1GB אתה לא תצטרך יותר מזה, האמת המחשב הזה גרוטאה מהלכת ולא שווה שום השקעה, אבל אם אין בידך את הכסף לרכוש חדש ואני מבין שאין לא הייתי ממליץ להשקיע יותר מ1GB זיכרון וכרטיס מסך GEFORCE 7300GT DDRIII SONIC EDITION שעולה 350 ש"ח.

פורסם

אם תוכל "לקבל" עוד אחד כזה, תמיד אפשר להלחים את שניהם יחד היטב - כדי לקבל Dual-Core ;D

פורסם

:funnypost: :funnypost:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

למה אתם מזלזלים במחשב ?? נכון שהוא לא ברמה גבוהה אבל ניתן בקלות להפוך אותו למכונת משחקים !!

אחי על לוח ASUS אתה הכל יכול :xyxthumbs:

כדי להפוך מחשב למחשב תומך משחקים כבדים במידה מסויימת צריך

1-כ.זכרון

2- כ.גרפי טוב ...

זכרון את לא תצתרך .

יש לאח הקטן שלי מחשב בעל לוח אם אסוס וזיכרון 512 SDRAM :o תתפלאו וכרטיס של ASUS ATI 64MB שהוא משחק עליו כל המשחקים מFIFA עד CARBON .

אני ממליץ לך שתשנה כרטיס מסך וזהוא .

פורסם

כנראה חגגת את תחילת 2008 יותר מדי.

פורסם

לא מאמין לי ?

אתה מוזמן לבוא ולראות בעצמך שCARBON עובדת אחלה על המחשב וכמו כן MOST WANTED (מה לעשות אחי שרוף על מכוניות :D ) ושאר המשחקים כמו GTA ....

פורסם
  • מחבר

טוב, כמו שחשבתי אין יותר מידי גמישות...

צריך לפחות 500שח השקעה כדי לקבל משהו בסיסי. וזה אם עוד מוכרים בארץ 7300GT AGP ?

תודה Legendary , eid101

פורסם

מוכרים גם מוכרים :

Leadtek nVidia GeForce 6600 128MB-DDR1 AGP A6600 - כ-170ש"ח

Leadtek nVidia GeForce 7300GT 256MB-DDR2 AGP A7300GT - כ-330ש"ח

Gigabyte nVidia GeForce 7600GS 256MB-DDR2 AGP GV-N76G256D-RH - כ-490ש"ח (יחס עלות-תועלת גרוע - ולכן לא מומלץ)

לדעתי, אם אפשר להסתפק ב-6600 - הכי עדיף ! (זה גם צפוי לסחוב את רוב המשחקים מלפני שנתיים ואילך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים